Τέλος ο Θωμάκος από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Θωμάκος από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Θωμάκος από τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Θωμάκος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσα από τον Facebook και επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην περιφερειακού του «δικέφαλου»: «Μετά από μια καλή χρονιά για μένα αλλά και για την ομάδα που αγωνίστηκα τον ΠΑΟΚ όπου θεωρώ ήταν τιμή μου, επιστρέφω στην Αθήνα να συνεχίσω τη καριέρα μου.Οι εμπειρίες που αποκόμισα πολλές και βέβαια απόλαυσα τη κάθε στιγμή της ζωής στην όμορφη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Καλαμαριά όπου και έμεινα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έπιασε το στόχο που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς που ήταν η είσοδος στα playoff με ρόστερ πολύ νεανικό οπότε και άπειρο παίζοντας σε πολλές περιπτώσεις καλό και ποιοτικό πόλο.Τα νεαρά παιδιά απέκτησαν δίπλα σε μένα και στους άλλους 3-4 έμπειρους συμπαίκτες πολύτιμες και πολύ χρήσιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Προσωπικά η απόδοση μου κυμάνθηκε για άλλη μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο και είμαι χαρούμενος γι αυτό,μιας και τα χρόνια περνάνε... Και βέβαια κρατάω τη μεγάλη στιγμή που έζησα να σπάσω το φράγμα των 1000 γκολ! ,επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει άλλος περιφερειακός στην ιστορία του αθλήματος.
Οπότε τέλος καλό όλα καλά και πάμε γι άλλα...!»

Best of internet