Eγκαινιάζει συνεργασίες η ΟΧΕ

Gazzetta team
Eγκαινιάζει συνεργασίες η ΟΧΕ

bet365

Η Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την LAMDA Quality Foods, ως χορηγού των Εθνικών ομάδων Beach Handball.

Η LAMDA Quality Foods κάλυψε το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων των Εθνικών ομάδων Κ16 για να μεταβούν στην Πορτογαλία και να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Handball (8-10 Ιουλίου). Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά τον κ. Λεωνίδα Τσιαντή για την χορηγία και την στήριξη του στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας.

Η LAMDA Quality Foods δημιουργήθηκε το 2014, έχοντας ως αποστολή της το σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση προϊόντων στους τομείς που εξειδικεύεται, ενσωματώνοντας στην καθημερινή της πρακτική αξίες όπως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα. Έχει λανσάρει με επιτυχία τη σειρά Chick'N, προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά από ελληνικό φιλέτο κοτόπουλου, ενώ σταδιακά προωθεί σειρές με «γεύσεις Ελλάδας» στην εγχώρια αγορά αλλά και στις αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, υπογράφηκε το συμφωνητικό ανάμεσα σε ΟΧΕ και Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης για την διεξαγωγή του F4 του Beach Handball.

Συνάντηση για την διοργάνωση του Final 4 ανδρών- γυναικών του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball που θα διεξαχθεί 30-31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.

Παρόντες από πλευράς Ομοσπονδίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης και ο διεθνής παρατηρητής, μέλος της επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Αλογογιάννης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τελική φάση του θεσμού, ενώ υπογράφηκε και το συμφωνητικό ανάμεσα σε Ομοσπονδία και Δήμο. Ο κ. Σταματιάδης έδωσε στον Δήμαρχο το λάβαρο της Ομοσπονδίας ως δώρο για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ΟΧΕ επισκέφτηκαν την μαρίνα εκεί όπου πραγματοποιούνται τα έργα για την δημιουργία της πρωτότυπης εγκατάστασης, που θα φιλοξενήσει τους τελικούς.

O Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης για το ενδιαφέρον και την διάθεση που έδειξε για την διοργάνωση του Final 4. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές. Για την Ομοσπονδία η επιλογή του Ξυλοκάστρου είναι στρατηγικής σημασίας για το ελληνικό Beach Handball και θεωρούμε ότι η διοργάνωση του Final 4 θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω διάδοση, προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος. Η καταπληκτική αυτή εγκατάσταση που θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες είναι μοναδική για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα και σε συνεργασία με τον Δήμο μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλα διεθνή τουρνουά του Beach Handball».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα