«Εξυγίανση, τίτλοι και νέα μέλη»

Νίκος Αθανασίου
«Εξυγίανση, τίτλοι και νέα μέλη»

bet365

Παρουσία 500 ατόμων πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Το Gazzetta.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα πιο σημαντικά.

Περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο κλειστό της Λεωφόρου για τη Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία ανέδειξε νέο πρόεδρο του ΤΑΑ τον Δημήτρη Κάσσαρη. Έγινε καταρχήν ένας αγωνιστικός απολογισμός, όπου η διοίκηση του συλλόγου, σε αντιδιαστολή με την τραγική κατάσταση του 2013, εξέφρασε την ικανοποίησή της και έβαλε στόχο αυτό που αρμόζει στο σύλλογο και δεν είναι άλλο από την κορυφή. Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανάσος. Tους πλαισίωσε ο νομικός Ιωάννης Κοτσίρης, ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης.

Όσον αφορά το ζήτημα των χρεών, τα οποία αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα, τονίστηκε ότι από 3.1 εκατομμύρια που ήταν το καλοκαίρι του 2013, πλέον έχουν πέσει στa 2.380.000, με το 1.000.000 να είναι ανενεργό (διακανονισμένο). Kι αυτό χάρη στις ενέργειες που γίνονται κάθε χρόνο προκειμένου να μειώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσό. Στόχος είναι σε 2-3 χρόνια να έχει εξαλειφθεί.

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος, που είπε ότι από τα νέα εισιτήρια διαρκείας 10 ευρώ θα πηγαίνουν προαιρετικά στον ερασιτέχνη. Όλη η διαδικασία έγινε μέσα σε κλίμα διαλόγου και αρκετοί φίλοι του συλλόγου που παρακολούθησαν τις εργασίες έκαναν τις ερωτήσεις τους. Έγινε εκτενής αναφορά στο πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν τα μέλη δεν ήταν λίγες εκατοντάδες, αλλά χιλιάδες, όπως επίσης και αν υπήρχε υποχρεωτικό τίμημα προς όφελος του Ερασιτέχνη σε εισιτήρια της ΚΑΕ και της ΠΑΕ.

Πρόεδρος του ΤΑΑ ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Κάσσαρης, ο οποίος πήρε τη θέση του Μανώλη Λαδουκάκη. «Ευχαριστούμε τον κ. Μανώλη Λαδουκάκη για τη βοήθεια του, όλα αυτά τα χρόνια. Προτείνεται για πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Κάσσαρης και επίσης να μπει ως β’ αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Αλεξανδρής», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, σύμφωνα με την διοίκηση, γίνονται επαφές με την ΠΑΕ ώστε κάθε οπαδός που παίρνει πρώτη φορά απλό εισιτήριο να πληρώνει 10 και να έχει κάρτα μέλους. Αυτό θα για γίνεται για μία και μοναδική φορά, προκειμένου το ποσό να πηγαίνει στον Ερασιτέχνη.

Συγκίνηση με Πιτυχούτη

Το παρών στον «Τάφο» έδωσε και ο αγαπημένος παλαίμαχος των των οπαδών του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, ο οποίος εκφώνησε έναν λόγο γεμάτο αγάπη και συναίσθημα για το «τριφύλλι» και όπως είναι λογικό αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

 

Τελευταία Νέα