Καρυπίδης: «Ορκίστηκα να το πάρω για τον πατέρα μου που έφυγε νωρίς»

Καρυπίδης: «Ορκίστηκα να το πάρω για τον πατέρα μου που έφυγε νωρίς»

Καρυπίδης: «Ορκίστηκα να το πάρω για τον πατέρα μου που έφυγε νωρίς»

Συγκινημένος και ανακουφισμένος που εκπλήρωσε τον όρκο που είχε δώσει ο Σάββας Καρυπίδης, αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα. 

«Παίξαμε πολύ πειθαρχημένα και με πολύ πάθος. Νομίζω ότι ο αποψινός τελικός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Αφιερώσαμε τη νίκη στον πατέρα μου. Ορκίστηκα να το πάρω και να του το αφιερώσω», δήλωσε ο Καρυπίδης.

Ο προπονητής του Φιλίππου, Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στην πόλη της Βέροιας. Δείξαμε την ποιότητα μας σήμερα. Είχαμε εμπειρία, υπομονή και αξίζαμε τον τίτλο. Συγχαρητήρια στον Διομήδη για την σπουδαία διαδρομή που έκανε φέτος».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Σανίκης επεσήμανε: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Διομήδη, ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα και εάν συνεχίσει έτσι σίγουρα το μέλλον του ανήκει. Ευχαριστώ άπαντες, την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, τους παράγοντες και τον κόσμου που βοήθησαν να φτάσουμε έως εδώ. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πατέρα του Σάββα, ο οποίος ήταν και προσωπικός μου φίλος».

O Λευτέρης Σεϊρεκίδης ο οποίος έπαιζε εναντίον της ομάδας την τεχνική ηγεσία της οποίας έχει ο πατέρας του, αποφάνθηκε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου, άξια αναδείχθηκε πρωταθλητής. Εμείς κάναμε ένα πρώτο καλό ημίχρονο, όμως στην συνέχεια η άμυνα μας δεν κράτησε την επίθεση του Φιλίππου και μας ξέφυγαν με αρκετά γκολ. Σε έναν τελικό όλα γίνονται». 

Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρη Δημητρούλιας από την μία δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του και από την άλλη προσπαθούσε να παρηγορήσει τον Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος είχε καταρρεύσει στον πάγκο αμέσως μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο, άξια αναδείχθηκε πρωταθλητής, παρότι το σύστημα είναι άδικο. Ήμασταν πρώτοι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και σε δύο παιχνίδια χάσαμε τον τίτλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δεύτερος κατακτά τον τίτλο. Όμως τι να κάνουμε, αυτοί είναι οι κανονισμοί και τους σεβόμαστε. Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν πολύ, όμως θα τους κάνει καλό αυτή η εμπειρία στο μέλλον»

 

 

 

Best of internet