Με ...βασιλικές τιμές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Gazzetta team
Με ...βασιλικές τιμές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

bet365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη ημέρα της ιππικής δεξιοτεχνίας στο Πρωτάθλημα Ιππασίας 2016 «Εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη» που διεξάγεται από χθες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Μετά το αγώνισμα St George στην κατηγορία Ενηλίκων προηγείται ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao, στην κατηγορία Εφήβων μετά το αγώνισμα Γ4 πρώτη είναι η η περυσινή πρωταθλήτρια Παίδων, Ελένη Ρέτσου με την Fairytale και στην Κατηγορία Παίδων μετά το αγώνισμα Α3 πρώτη είναι η Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley.

Στην υπερπήδηση εμποδίων, η δεύτερη ημέρα της οποίας συνεχίζεται με τους δεύτερους γύρους των κατηγοριών νέων ιππέων και ενηλίκων και τον 1ο γύρο της παίδων, στην κατηγορία αμαζόνων μετά τους 3 πρώτους γύρους προηγείται η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Calysta με 2,39 βαθμούς, ενώ ακολουθεί στην 2η και 3η θέση η Σάσα Χατζηπρίμου με τον Zakinos και τον Samos με 4 και 4,95 βαθμούς.

O έκπτωτος Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραβρεθεί αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο για να τιμήσει με την παρουσία του το Πρωτάθλημα Ιππασίας 2016 Θυμίζουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στο Φρέντυ Σερπιέρη, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και Επίτιμο Α’ Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η Ομοσπονδία θα τιμήσει τη μνήμη του την Κυριακή, το απόγευμα μετά τις 18.00, κατά τη διάρκεια των απονομών των Πρωταθλητών, όπου ο έκπτωτος Βασιλιάς, Ολυμπιονίκης, επίτιμο μέλος της ΔΟΕ και προσωπικός φίλος του Φρέντυ Σερπιέρη, θα απονείμει τα έπαθλα στους Πρωταθλητές, στην σημαντικότερη κατηγορία Ενηλίκων.

 

Τελευταία Νέα