Βλαχόπουλος: «Στο εξωτερικό ...σαν εντός έδρας!»

Gazzetta team
Βλαχόπουλος: «Στο εξωτερικό ...σαν εντός έδρας!»

bet365

Ο κορυφαίος παίκτης το αποψινού ματς, Άγγελος Βλαχόπουλος αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού, που δεν σταμάτησε να τραγουδά και να εμψυχώνει την ομάδα.

Ο σκόρερ του τέρματος που χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη, Άγγελος Βλαχόπουλος τόνισε : «Στην τελευταία φάση δεν έχεις πολλές επιλογές. Ο αμυντικός έπαιξε λάθος αφήνοντας χώρο και προσπάθησα να φτάσω κοντά στο τέρμα για να πετύχω κάποιο γκολ όπως και έγινε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεχόμασταν εύκολα γκολ. Οι αντίπαλοί μας μπήκαν δυνατά.

Στην πορεία έπρεπε να διώξουμε το άγχος, καθώς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Έπρεπε να δούμε τα ατού μας και να τα αξιοποιήσουμε. Ήταν κλειδί η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε άμυνες με παίκτη λιγότερο. Το κλειδί ήταν η πίστη ότι μπορούμε να τον γυρίσουμε και το κάναμε. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες μας. Μας είπε «πάμε να το γυρίσουμε»!

Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που σε ξέρει να το πιστεύει τόσο σου δίνει το έναυσμα για να τα δώσεις όλα. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, οι φίλαθλοί μας ακούγονταν από την αρχή μέχρι το τέλος περισσότερο από τους Ούγγρους. Όταν μια ελληνική ομάδα φτάνει να διεκδικεί έναν τίτλο στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο κόσμος είναι φανταστικός, μακάρι να τον είχαμε πιο κοντά στην πισίνα. Είναι φανταστικό να παίζεις στο εξωτερικό και να νομίζεις ότι παίζεις εντός έδρας. Είναι υπέροχο που βρίσκονται εδώ μαζί μας και να είναι σίγουροι ότι αύριο θα προσπαθήσουμε και για αυτούς να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε το Κύπελλο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε σημείωσε: «Σήμερα κάναμε ένα τεράστιο βήμα, ήταν ένα όνειρο όλων να βρεθούμε σε ένα τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το καταφέραμε.

Το παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, νομίζω αρκετά παγωμένα και ίσως ήμασταν λόγω άγχους σε αυτή την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι… εύχομαι να πάνε όλα καλά στον τελικό!

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρικης αποφάνθηκε: «Μπορούμε να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο δεν παίξαμε όπως θέλαμε και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Είπαμε να αφήσουμε πίσω το κακό ξεκίνημα και ότι όλη μας η χρονιά θα παιζόταν στα επόμενα τρία οκτάλεπτα. Ξέραμε ότι η άμυνα θα μας έδινε τη νίκη, οπότε τη βελτιώσαμε, στην επίθεση βρήκαμε λύσεις είτε από την περιφέρεια, είτε στον παίκτη παραπάνω και πήραμε μία δίκαιη νίκη.

Είναι συγκλονιστικός ο κόσμος, μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν και ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας έδωσε την ώθηση για να κερδίσουμε. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος στον τελικό, στόχος μας είναι να σηκώσουμε το κύπελλο».»

Τέλος, ο Κυριάκος Ποντικέας υπογράμμισε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και συναρπαστικό παιχνίδι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Πήραμε ένα ταιμ αουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και ήμασταν πολύ τυχεροί που κερδίσαμε. Σχετικά με τον αντίπαλο μας στον τελικό και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αύριο».

 

Τελευταία Νέα