Η Γιουγκ αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Η Γιουγκ αντίπαλος του Ολυμπιακού!

bet365

Η Γιουγκ επικράτησε 15-14 της Προ Ρέκο στα πέναλτι (10-10 κανονική διάρκεια), σε ένα ακόμη ημιτελικό που έσπασαν καρδιές και αύριο (04/06, στις 22:00) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κροατική ομάδα είχε στερήσει από τον Ολυμπιακό το τρόπαιο το 2001, ωστόσο την ακριβώς επόμενη σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης είχαν πάρει την εκδίκηση τους αποκλείοντας την στον ημιτελικό, στο ίδιο κολυμβητήριο, «Άλφρεντ Χάγιος» της Μαργαρίτας.

Έτσι, οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά έπειτα από 14 χρόνια, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, αφού το παιχνίδι της Γιουγκ «ταιριάζει» περισσότερο στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Η ιστορία της Γιουγκ διασταυρώνεται με αυτή τη Ολυμπιακού στο πέρασμα των χρόνων, αφού οι Κροάτες πανηγύρισαν το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό το 2001, με τον Βέσκο Τζούχο, ο οποίος πήρε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Πειραιά την περίοδο 2003-2005, έχοντας ως βοηθό του τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο.

Οι Πειραιώτες διατηρούν άριστες σχέσεις με την Κροατία, στην οποία συχνά στρέφονται για να «ψωνίσουν» ξένο παίκτη. Χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις είναι αυτές των Βράνιες, Κομάντινα και φυσικά του Πάβιτς, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς με στην σταθερή του απόδοση αποτέλεσε εγγύηση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Εκείνος πάντως που αναμένεται να ξεχωρίσει στο αυριανό ματς του τελικού είναι ο Μάγιαρακ, του οποίου του «πάει» το ματς των Κροατών και «χρωστάει» στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο ματς στην Ευρώπη, αφού έως σήμερα η μεγαλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει είναι την πρώτη σεζόν της παρουσίας του στο λιμάνι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα