Κούβδου: «Επιβράβευση για μία πολύ δύσκολη χρονιά»

Gazzetta team
Κούβδου: «Επιβράβευση για μία πολύ δύσκολη χρονιά»

bet365

Η Έλενα Κούβδου, η οποία αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας στην ψηφοφορία για το έπαθλο novasports, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας τονίζοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προπονητικό τιμ του ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς και τις συμπαίκτριές της.

«Κατ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς υπήρχε η απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα. Σε συλλογικό επίπεδο δεν καταφέραμε κάποια διάκριση ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Το βραβείο σίγουρα είναι μια επιβράβευση για μένα.

Ευχαριστώ την προπονήτρια μου την Αλεξία Καμμένου, καθώς και την Κική Λιόση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς και τις συμπαίκτριές μου. Τα φετινά παθήματα με τη Βουλιαγμένη πιστύεω πως θα μας γίνουν μαθήματα. Μέσα από αυτά θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα