ΚΟΕ: «Η εκχώρηση μας βρίσκει εντελώς αντίθετους»

Gazzetta team
ΚΟΕ: «Η εκχώρηση μας βρίσκει εντελώς αντίθετους»

bet365

Ανακοίνωση σχετικά με την ένταξη του ΟΑΚΑ στα ακίνητα που εκχωρούνται στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, από το Δ.Σ εξέδωσε η ΚΟΕ.

Η ανακοίνωση:

«Η ψήφιση στο πρόσφατο Πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης της διάταξης σύμφωνα με την οποία το ΟΑΚΑ εντάσσεται στα ακίνητα που εκχωρούνται στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, μας βρίσκει, σαν ΚΟΕ, εντελώς αντίθετους.

Το ΟΑΚΑ που εκφράζει το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του σύγχρονου ελληνικού αθλητισμού ως το Ολυμπιακό Κέντρο, αποτελεί το συστατικό στοιχείο της ύπαρξης βασικών αθλητικών δραστηριοτήτων του Ελληνικού Αθλητισμού.

Συνεπώς εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού αγαθού που έχει να κάνει με ότι πολυτιμότερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, τον Αθλητισμό της.

Η εκποίηση, ή παραχώρηση του σε ιδιωτικά συμφέροντα, αντίκεινται κατ’ επέκταση στη συνταγματική νομιμότητα που διατάσσει ότι ο Ελληνικός Αθλητισμός τελεί υπό την προστασία της Ελληνικής Πολιτείας.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους αρμόδιους, να απεγκλωβίσουν το ΟΑΚΑ από αυτή την καταστροφική διαδικασία και να το καταστήσουν πραγματικό Ολυμπιακό Κέντρο για τις ανάγκες του Ελληνικού Αθλητισμού και της Νεολαίας μας».

 

Τελευταία Νέα