Στην 7η θέση η Φίλιου

Gazzetta team
Στην 7η θέση η Φίλιου

bet365

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Βαρβάρας Φίλιου στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, όπου κατέκτησε την ιδιαίτερα τιμητική 7η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για τρεις από τους τελικούς οργάνων (στεφάνι, κορύνες, κορδέλα), με τους οποίους θα ολοκληρωθεί αύριο (Κυριακή 29/05) η διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 70,350 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό (στεφάνι: 17,600, μπάλα: 17,400, κορύνες: 17,650, κορδέλα: 17,700), εκτελώντας με σταθερότητα τα προγράμματά της και στα τέσσερα όργανα και μάλιστα κατάφερε να μπει στην προνομιούχο οκτάδα σε τρία από αυτά:
Στο στεφάνι με την 8η βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ, στις κορύνες με την 5η βαθμολογία και στην κορδέλα με την 7η βαθμολογία, ενώ αντίθετα στην μπάλα τερμάτισε 11η.
Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ξανά τα προγράμματά της απέναντι σε αντιπάλους κορυφαίου επιπέδου την Κυριακή (29/05), στους τελικούς των οργάνων.

Η διοργάνωση της Σόφιας αποτελεί για τη Βαρβάρα Φίλιου μία δυνατή πρόβα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα γίνει στο Χολόν του Ισραήλ (17-19 Ιουνίου), αλλά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα