Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-11

Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-11

bet365

Η Βουλιαγμένη είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επικράτησε του Εθνικού 11-7, δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το σκορ.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν εξαιρετικά σφικτές άμυνες με την Βουλιαγμένη να καταφέρνει να την σπάσει με τον Παπαδόγκωνα 3:49 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη διπλασίασε τα τέρματα της με τον Δελαγραμμάτικα και τον Αργυρόπουλο να μειώνει σε 1-2 για λογαριασμό του Εθνικού.

Ο Καπότσης αύξησε τη διαφορά σε 1-3 με γκολ που πέτυχε 4:51 πριν τη λήξη του οκταλέπτου. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού μείωσε ξανά με τον Χαραλαμπόπουλο σε 2-3 και τον Βουλγαράκη να σκοράρει 6’’ πριν τη λήξη της περιόδου διαμορφώνοντας το 2-4.


Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Βουλιαγμένη πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τους Δελαγραμμάτικα και Καλαϊτζή. Ο Μπεριστάνος μείωσε για τον Εθνικό σε 3-6, όμως ο Καπότσης ένα λεπτό αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυξάνοντας τη διαφορά με 3-7. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το γκολ του Βουλγαράκη 21’’πριν τη λήξη και του Μίσιτς 2’’ διαμορφώνοντας το 4-8.


Η τελευταία περίοδος ο Εθνικός διεκδίκησε επάξια την πρόκριση στον τελικό. Ο Χρυσοσπάθης άνοιξε το σκορ, με τους Κόχειλα και Χαραλαμπόπουλο να πετυχαίνουν δύο τέρματα πλησιάζοντας σε 6-9. Ο Καπότσης έκανε το χατ-τρικ, με τον Χατζηκυριακάκη να μειώνει εκ νέου σε 7-10 και τον Καλαϊτζή να πετυχαίνει το τελικό 7-11.

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 7-11
Οκτάλεπτα:
0-1, 2-3, 2-4, 3-3
Εθνικός: Αργυρόπουλος 1, Xαραλαμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος 1, Μίσιτς 1, Κόχειλα 1, Χατζηκυριακάκης 1,
ΝΟ Βουλιαγμένης: Παπαδόγκωνας 1, Δελαγραμμάτικας 2, Καπότσης 2, Boυλγαράκης 2
Καλαϊτζής 3, Χρυσοσπάθης 1,

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα