Bλάχος: «Θα έρθουμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι»

Bλάχος: «Θα έρθουμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι»

bet365

Παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού έμειναν στο κακό ξεκίνημα του πρώτου οκταλέπτου και όχι στην ευρεία νίκη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος τόνισε: «Θέλω να μείνω σε 2 πράγματα από το σημερινό ματς. Το πρώτο, το κακό μας ξεκίνημα στην επίθεση. Και το δεύτερο η προσπάθειά μας να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό ήταν το κίνητρο για μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άγχος για μας, για αυτά τα ματς. Λογικά θα επικρατήσει η Βουλιαγμένη και θα είναι στον τελικό. Στο αυριανό ματς θα έρθουμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι».

Ο Γιάννης Φουντούλης από την πλευρά του είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν υπήρχε κόσμος στην εξέδρα, δεν ήταν η κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα Final-4. Σε άλλες χώρες, σε τέτοια ματς, δεν βρίσκεις εισιτήριο για να πας γήπεδο και στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται η είσοδος στον κόσμο. Εάν υπήρχε αρκετός κόσμος στην εξέδρα ίσως να μας ταρακουνούσε. Επόμενος μας αντίπαλο, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Βουλιαγμένη, την οποία έχουμε νικήσει 3 φορές τον τελευταίο καιρό. Στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μετά το μυαλό μας θα είναι στη Βουδαπέστη. Εκεί, ευτυχώς, θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα, που έχει το ρόλο του 8ου παίκτη.

Τέλος, ο Χριστόδουλος Κολόμβος επεσήμανε: «Σημασία έχει η νίκη. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ελπίζω αύριο να έχει περισσότερο κόσμο και καλύτερη ατμόσφαιρα…»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης υπογράμμισε: «Το παιχνίδι δεν χωρά κριτικής. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος, είναι η εθνική ομάδα, με κάποιες αδυναμίες τις οποίες τις καλύπτει με τους ξένους παίκτες. Στο πρώτο οκτάλεπτο παίξαμε καλή άμυνα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε κάπως νωθρά, το σκορ έμεινε χαμηλά. Στην συνέχεια όμως η επίθεση μας ήταν απαράδεκτη και ειδικά στον παίκτη παραπάνω.

Στην συνέχεια όσο περνούσε η ώρα και δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε η ζυγαριά και από ψυχολογικής άποψης έγερνε προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο οκτάλεπτο θα ήταν εντελώς διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα πιστεύω. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός τα τελευταία χρόνια και να είναι σε τελικούς και να βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. το πρώτο βήμα έχει γίνει, το επόμενο είναι η διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα