Χάθηκε η πρόκριση για τους αδελφούς Κόνσολα!

Χάθηκε η πρόκριση για τους αδελφούς Κόνσολα!

bet365

Οι Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, μέσω του οποίου θα έβγαζαν εισιτήριο για «Ρίο».

Η ελληνική λέμβος μετείχε στον ημιτελικό του αγωνίσματος, όπου με χρόνο 6:40.35 κατέλαβε την 4η θέση και έμεινε εκτός τελικού.

Θυμίζουμε ότι δύο πληρώματα έχουν εξασφαλίσει απευθείας την πρόκριση τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Πρόκειται για την τετράκωπο ελ. βαρών άνευ και το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Η ελληνική λέμβος επανδρωμένη από τους Στέφανο Ντούσκο, Γιαννη Πέτρου, Σπύρο Γιάνναρο και Θωμά Καραμήτρο τερμάτισε στην πρώτη θέση στα προκριματικά με χρόνο 6:01.70 και πέρασε απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος.

Εκεί θα επιδιώξουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που θα τους δώσουν την πρόκριση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19.30.

Γεωργία Δημάκη και Αναστασία Βόντζου τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στα προκριματικά με χρόνο 7:02.750 και πήραν πρόκριση απευθείας στον τελικό, o οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 12:42 της προσεχούς Τρίτης (24/05).

 

Τελευταία Νέα