Οι Έλληνες κολυμβητές επέστρεψαν στην Αθήνα!

Gazzetta team
Οι Έλληνες κολυμβητές επέστρεψαν στην Αθήνα!

bet365

Έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη παρουσία στο 33ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του Λονδίνου, η ελληνική αποστολή επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Στις «αποσκευές» της είχε 2 μετάλλια (ένα χρυσό στα 200μ. Μικτής ατομικής από τον Ανδρέα Βαζαίο και ένα χάλκινο από τον Απόστολο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο), 12 συμμετοχές σε τελικούς, 11 επιπλέον συμμετοχές σε ημιτελικούς, 5 Πανελλήνια ρεκόρ και δύο προκρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Επιπλέον η χώρα μας κατέλαβε την 9η θέση στην συνολική βαθμολογία (ανάμεσα σε 38 χώρες που βαθμολογήθηκαν) και την 12η θέση στα μετάλλια.

Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής, δόθηκε από την ΚΟΕ συνέντευξη Τύπου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος είπε: «Το συναίσθημα είναι μοναδικό και δεν περιγράφεται εύκολα. Είμαστε όλοι δεμένοι και συνθέτουμε μια πολύ καλή εθνική ομάδα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό και τα κατάφερα. Κύριο μέλημά μου ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ. Δεν είχα σκεφτεί το χρώμα του μεταλλίου. Αυτό το χρυσό βγήκε κατά τη διάρκεια της κούρσας». Όσον αφορά το στόχο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε:

«...δεν το σκέφτομαι ακόμη. Θέλω να κάνω μια σωστή, μια ιδανική προετοιμασία. Μακάρι να είχα ένα κλειστό κολυμβητικό προπονητικό κέντρο, ώστε να μπορώ να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται στο δύσκολο καλοκαίρι της Ελλάδος. Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν κοντά μου. Τόσο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όσο και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος που βρέθηκαν δίπλα μου.

Ο Αποστόλης Χρήστου, αθλητής που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. Ύπτιο και που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό των 200μ του ίδιου στυλ σημείωσε: «Στο πρώτο μου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών, ο αρχικός μου στόχος ήταν να μπω σε κάποιον τελικό. Όμως, από τις πρώτες κούρσες που έκανα, κατάλαβα ότι έχω δυνατότητες να κάνω το κάτι παραπάνω. Τα κατάφερα και στα προκριματικά και στον ημιτελικό.

Ίσως να έκανα μια λάθος κούρσα στον τελικό. Θέλω να συμπληρώσω όμως πως κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε το επίτευγμα αυτό είναι σημαντικό. Οι άλλοι αθλητές έχουν ολόκληρο επιτελείο κοντά τους, να τους υποστηρίζει, ενώ εμείς έχουμε 2-3 άτομα που μπόρεσε να μας εξασφαλίσει η ΚΟΕ. Θεωρώ πως όχι μόνο η δική μου παρουσία, αλλά η συνολικότερη παρουσία της ελληνικής κολύμβησης αποτελεί έναν άθλο»...ενώ για τους στόχους του στο Ρίο επεσήμανε πως...

«Δε θέλω να σκέφτομαι από τώρα που μπορώ να φτάσω. Αυτό που θέλω να κάνω πηγαίνοντας εκεί πέρα, είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα και πανελλήνια ρεκόρ. Από εκεί και πέρα θα δούμε που μπορώ να φτάσω. Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το ότι εγώ δεν έχω κολυμβητήριο να κολυμπήσω. Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο “Δελφίνια Περιστερίου” και τον πρόεδρο του που μου έχουν παραχωρήσει μια διαδρομή δανεική για να κάνω προετοιμασία. Κολυμπάω μαζί με άλλα 10 παιδιά στον ίδιο χώρο. Αντιλαμβάνεστε όλοι τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζομαι».

Ο γ.γ. Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτριος Σαρακατσάνης υποστήριξε: «Αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ήθελα κάτι παραπάνω κι ελπίζω να μη με παρεξηγήσει κανείς γι αυτό. Είμαστε πρωταθλητές της 4ης θέσης. Καταλάβαμε το 10% των τέταρτων θέσεων. Κι όλα αυτά κάτω από τις γνωστές τραγικές συνθήκες που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός συνολικότερα. Εύχομαι και πιστεύω πως η ελληνική κολυμβηση μπορεί να έχει επιτυχίες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

O Kριστιάν Γκολομέεβ υποστήριξε: «Το Λονδίνο ήταν μια διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε στάδιο της προετοιμασίας ενόψει Ρίο Ντε Τζανείρο. Ο μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο τελικός στα 50μ. Ελεύθερο. Αυτήν η κούρσα είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς είναι της μιας ανάσας. Ένα και μόνο λάθος σε αυτήν μπορεί να σε φέρει από την 1η θέση στην 8η. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που πέτυχα στο Λονδίνο, όπου λίγο έλειψε να πάρω ένα μετάλλιο, αλλά και συνολικά χαροόυμενος για τα επιτεύγματα της Ελληνικής κολύμβησης».

Η Νόρα Δράκου, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ ύπτιο και την 5η στα 50μ ελεύθερο δήλωσε: «Είναι δύσκολο να περιγραφούν τα συναισθήματα σε μια τέταρτη θέση. Είναι δείγμα πως είσαι τόσο κοντά στο όνειρο και στο μεγάλο στόχο. Όμως δυστυχώς το μετάλλιο δεν ήρθε. Μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι καλύτερος. Υπάρχει όμως η συνέχεια. Πάντα θα προσπαθώ να είμαι μέσα στις επιτυχίες, να είμαι πρωταγωνίστρια και να διεκδικώ μετάλλια.

Ο Στέφανος Δημητριάδης, που κατέλαβε την 8η θέση στα 200μ πεταλούδα επεσήμανε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε όλοι μας μια υπέρβαση. Μάρτυρας αυτής της υπέρβασης είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μετράει. Εύχομαι και ενόψει Ολυμπιακής προετοιμασίας οι συνθήκες να βελτιωθούν. Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης. Πάντα υπάρχουν τέτοια».

Η Άννα Ντουντουνάκη, 6η στα 100μ πεταλούδα μίλησε για την πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση λέγοντας: «Ήταν η πρώτη μου παρουσία σε μια τέτοια διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Πιστεύω πως μπορούσα να πάω καλύτερα. Έχω καιρό για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας μου για τον κύριο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ώστε να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πιο έμπειρος αθλητής της ελληνικής αποστολής των αγώνων σημείωσε: «Τα νέα παιδιά αξίζουν πολλά. Το μέλλον τους ανήκει. Είναι η πιο δυνατή ομάδα όλων των εποχών. Μακάρι να φτάσουν στην ηλικία των 32 – την ηλικία του – και να μπορούν να κολυμπούν σε υψηλό επίπεδο και να φέρνουν επιτυχίες στην ελληνική κολύμβησης”.

Στο βήμα ανέβηκε και ο προπονητής του Ανρέας Βαζαίου, ο κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Τα παιδιά δουλεύουν από μόνα τους κάτω από πολύ κακές συνθήκες. Χρειάζονται περισσότερη στήριξη από όλους τους φορείς που ασχολούνται με το άθλημα. Εύχομαι να υπάρχει μια ανάλογη εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος πρέπει να είναι οι ημιτελικοί, αν και πιστεύω πως είναι εφικτοί και κάποιοι τελικοί στην κορυφαία αυτή διοργάνωση του πλανήτη”.

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος είπε:

«Όλοι μαζί λειτούργησαν σας ομάδα και έκαναν περήφανους όλους του Έλληνες. Δώδεκα (12) τελικοί, έντεκα (11) ημιτελικοί (που αν προστεθούν και οι 12 τελικοί μιλάμε για 23 ημιτελικούς), πέντε (5) Πανελλήνια ρεκόρ, δύο (2) επιπλέον προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, συντέλεσαν στην πιο πετυχημένη αποστολή για τα ελληνικά χρώματα!

Την είχε ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός μια τέτοια παρουσία. Μετά από 3 μήνες τα παιδιά αυτά θα βρεθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας. Παρά την απογοήτευση και την δύνη που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, οι επιτυχίες δείχνουν πως ο αθλητισμός είναι αυτός που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία. Αποδείξατε ότι η Ελλάδα δεν είναι μία «τελειωμένη» χώρα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, συνέχισε αναφερόμενος στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές. «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα νοοτροπίας και βούλησης αυτών που κινούν τα νήματα στην χώρα μας και μιλούν για ιδιωτικοποίηση του ΟΑΚΑ (αξίζει να σημειωθεί πως αύριο θα υπάρχει μία ολομέλεια στην ΕΟΕ για το μείζον αυτό θέμα).

Σε μία χώρα που ψάχνει εδώ και 3 μήνες να βρει κολυμβητήριο για την διεξαγωγή του final-4 του κυπέλλου, που δεν μπορεί να δώσει μία διαδρομή στον κορυφαίο νέο κολυμβητή του κόσμου τον Απόστολο Χρήστου ο οποίος προπονείται σε δανεική διαδρομή. Είναι τραγικά τα πράγματα στην χώρα μας, με την περικοπή του 80% του προϋπολογισμού της Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος. Αυτό είναι ντροπή.

Ο Τσεχ και ο ο κάθε Τσεχ (αναφέρεται στον μεγάλο Ούγγρο πρωταθλητή) έχει στο πλευρό του 20 άτομα, για να μπορέσει να πετύχει όλες αυτές τις Ευρωπαϊκές, Παγκόσμιες και Ολυμπιακές επιτυχίες. Οι δικοί μας αθλητές δεν έχουν τίποτα. Όλοι λοιπόν, πρέπει να συνειδητοποιήσουν αυτή την σπουδαία επιτυχία που είχε η ελληνική αποστολή στον Λονδίνο. Ας πάει το μήνυμα και πιο πάνω. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να δουν την πραγματικότητα, αυτοί οι οποία μας «έκοψαν» φέτος χρήματα από τον προϋπολογισμό μας. Είμαστε η μοναδική Ομοσπονδία που φέρνει τόσο μεγάλες επιτυχίες και η μοναδική Ομοσπονδία που της «έκοψαν» χρήματα. Μπράβο τους».

Στο πάνελ εκτός από τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, βρέθηκε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, κ. Χριστόδουλος Χούμας, καθώς και οι πρωταθλητές Ανδρέας Βαζαίος, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Μικτή ατομική και ο Απόστολος Χρήστου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο.

Ο κύριος Χούμας είπε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε το ΔΣ της ΚΟΕ που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος στην κορυφαία αυτή διοργάνωση με 14 άτομα. Ήμασταν τυχεροί που βρεθήκαμε εκεί. Ήταν ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν πλήξαμε ποτέ. Κάθε πρωί και κάθε απόγευμα υπήρχε τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική κολύμβηση.

Έχει σημειωθεί πρόοδος στο ελληνικό κολύμπι. Είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε 12 τελικούς και 11 επιπλέον ημιτελικούς. Πραγματοποιήθηκαν 5 πανελλήνια ρεκόρ, πήραμε δυο επιπλέον προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Βρεθήκαμε στην 9η θέση μεταξύ των 38 χωρών που βαθμολογήθηκαν, ενώ οι συνολικές χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση έφτασαν τις 48. Πήραμε τη 12η θέση στα μετάλλια μεταξύ 23 χωρών που πήραν μετάλλια.

Ήταν η 23η συμμετοχή της Ελλάδας από το 1958 μέχρι και σήμερα σε μια τέτοια διοργάνωση. Τα στατιστικά της διοργάνωσης λένε πολλά. Κι όπως εύστοχα έγραψε ένας Έλληνας δημοσιογράφος. Γι αυτά τα καταραμένα 54 εκατοστά. Ήταν τα εκατοστά που μας στέρησαν τέσσερα επιπλέον μετάλλια. Ήταν αθροιστικά τα εκατοστά που χώρισαν τις τέσσερις τέταρτες θέσεις που κατέλαβαν οι Έλληνες αθλητές από τα μετάλλια. Για όλο αυτό κάνω έκκληση στην πολιτεία και στον ιδιωτικό τομέα να στηρίξουν το ελληνικό κολύμπι. Είναι στο DNA των Ελλήνων η κολύμβηση. Συγχαρητήρια στους προπονητές, στους γονείς, στην ΚΟΕ και στα παιδιά».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος είπε: “Το συναίσθημα είναι μοναδικό και δεν περιγράφεται εύκολα. Είμαστε όλοι δεμένοι και συνθέτουμε μια πολύ καλή εθνική ομάδα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό και τα κατάφερα. Κύριο μέλημά μου ήταν το πανελλλήνιο ρεκόρ. Δεν είχα σκεφτεί το χρώμα του μεταλλίου. Αυτό το χρυσό βγήκε κατά τη διάρκεια της κούρσας . Όσον αφορά το στόχο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε: “...δεν το σκέφτομαι ακόμη. Θέλω να κάνω μια σωστή, μια ιδανική προετοιμασία. Μακάρι να είχα ένα κλειστό κολυμβητικό προπονητικό κέντρο, ώστε να μπορώ να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται στο δύσκολο καλοκαίρι της Ελλάδος. Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν κοντά μου. Τόσο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όσο και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος που βρέθηκαν δίπλα μου.

Ο Αποστόλης Χρήστου, αθλητής που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. Ύπτιο και που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό των 200μ του ίδιου στυλ σημείωσε: “ Στο πρώτο μου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών, ο αρχικός μου στόχος ήταν να μπω σε κάποιον τελικό. Όμως, από τις πρώτες κούρσες που έκανα, κατάλαβα ότι είχω δυνατότητες να κάνω το κάτι παραπάνω. Τα κατάφερα και στα προκριματικά και στον ημιτελικό. Ίσως να έκανα μια λάθος κούρσα στον τελικό. Θέλω να συμπληρώσω όμως πως κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε το επίτευγμα αυτό είναι σημαντικό. Οι άλλοι αθλητές έχουν ολόκληρο επιτελείο κοντά τους, να τους υποστηρίζει, ενώ εμείς έχουμε 2-3 άτομα που μπόρεσε να μας εξασφαλίσει η ΚΟΕ. Θεωρώ πως όχι μόνο η δική μου παρουσία, αλλά η συνολικότερη παρουσία της ελληνικής κολύμβησης αποτελεί έναν άθλο”...ενώ για τους στόχους του στο Ρίο επεσήμανε πως... “Δε θέλω να σκέφτομαι από τώρα που μπορώ να φτάσω. Αυτό που θέλω να κάνω πηγαίνοντας εκεί πέρα, είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα και πανελλήνια ρεκόρ. Από εκεί και πέρα θα δούμε που μπορώ να φτάσω. Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το ότι εγώ δεν έχω κολυμβητήριο να κολυμπήσω. Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο “Δελφίνια Περιστερίου” και τον πρόεδρο του που μου έχουν παραχωρήσει μια διαδρομή δανεική για να κάνω προετοιμασία. Κολυμπάω μαζί με άλλα 10 παιδιά στον ίδιο χώρο. Αντιλαμβάνεστε όλοι τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζομαι”.

Ο γ.γ. Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτριος Σαρακατσάνης υποστήριξε: “Αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ήθελα κάτι παραπάνω κι ελπίζω να μη με παρεξηγήσει κανείς γι αυτό. Είμαστε πρωταθλητές της 4ης θέσης. Καταλάβαμε το 10% των τέταρτων θέσεων. Κι όλα αυτά κάτω από τις γνωστές τραγικές συνθήκες που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός συνολικότερα. Εύχομαι και πιστεύω πως η ελληνική κολυμβηση μπορεί να έχει επιτυχίες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

O Kριστιάν Γκολομέεβ υποστήριξε: “Το Λονδίνο ήταν μια διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε στάδιο της προετοιμασίας ενόψει Ρίο Ντε Τζανείρο. Ο μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο τελικός στα 50μ. Ελεύθερο. Αυτήν η κούρσα είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς είναι της μιας ανάσας. Ένα και μόνο λάθος σε αυτήν μπορεί να σε φέρει από την 1η θέση στην 8η. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που πέτυχα στο Λονδίνο, όπου λίγο έλειψε να πάρω ένα μετάλλιο, αλλά και συνολικά χαροόυμενος για τα επιτεύγματα της Ελληνικής κολύμβησης”.

Η Νόρα Δράκου, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ ύπτιο και την 5η στα 50μ ελεύθερο δήλωσε: “Είναι δύσκολο να περιγραφούν τα συναισθήματα σε μια τέταρτη θέση. Είναι δείγμα πως είσαι τόσο κοντά στο όνειρο και στο μεγάλο στόχο. Όμως δυστυχώς το μετάλλιο δεν ήρθε. Μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι καλύτερος. Υπάρχει όμως η συνέχεια.Πάντα θα προσπαθώ να είμαι μέσα στις επιτυχίες, να είμαι πρωταγωνίστρια και να διεκδικώ μετάλλια.

Ο Στέφανος Δημητριάδης, που κατέλαβε την 8η θέση στα 200μ πεταλούδα επεσήμανε: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε όλοι μας μια υπέρβαση. Μάρτυρας αυτής της υπέρβασης είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μετράει. Εύχομαι και ενόψει Ολυμπιακής προετοιμασίας οι συνθήκες να βελτιωθούν. Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο, είμαι αρκετά ευχαριστήμενος. Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης. Πάντα υπάρχουν τέτοια”.

Η Άννα Ντουντουνάκη, 6η στα 100μ πεταλούδα μίλησε για την πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση λέγοντας: “Ήταν η πρώτη μου παρουσία σε μια τέτοια διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Πιστεύω πως μπορούσα να παώ καλύτερα. Έχω καιρό για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας μου για τον κύριο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ώστε να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πιο έμπειρος αθλητής της ελληνικής αποστολής των αγώνων σημείωσε:

“Τα νέα παιδιά αξίζουν πολλά. Το μέλλον τους ανήκει. Είναι η πιο δυνατή ομάδα όλων των εποχών. Μακάρι να φτάσουν στην ηλικία των 32 – την ηλικία του – και να μπορούν να κολυμπούν σε υψηλό επίπεδο και να φέρνουν επιτυχίες στην ελληνική κολύμβησης”.

Στο βήμα ανέβηκε και ο προπονητής του Ανρέας Βαζαίου, ο κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος, ο οποίος τόνισε:

“Τα παιδιά δουλεύουν από μόνα τους κάτω από πολύ κακές συνθήκες. Χρειάζονται περισσότερη στήριξη από όλους τους φορείς που ασχολούνται με το άθλημα. Εύχομαι να υπάρχει μια ανάλογη εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος πρέπει να είναι οι ημιτελικοί, αν και πιστεύω πως είναι εφικτοί και κάποιοι τελικοί στην κορυφαία αυτή διοργάνωση του πλανήτη”.

 

Τελευταία Νέα