Πανελλήνιο ρεκόρ και Ρίο για την σκυτάλη!

Πανελλήνιο ρεκόρ και Ρίο για την σκυτάλη!

bet365

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έλληνες κολυμβητές στην μικτή ομαδική 4x100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου, παρότι δεν συνοδεύτηκε από ένα μετάλλιο, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ και εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο .

Οι Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Κρίστιαν Γκολομέεβ με χρόνο 3:34.41 κατέλαβαν την 4η θέση, αφήνοντας στην ιστορία το πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2009 (3:36.56).

Ο απολογισμός για την ελληνική κολύμβηση είναι παραπάνω από θετικός, με τα δύο μετάλλια των Βαζαίου (χρυσό) και Χρήστου (χάλκινο).

Αύριο η άφιξη της αποστολής

Με πτήση της Ryanair καταφθάνει αύριο (Δευτέρα 23/5) το μεσημέρι (14:35) από το Λονδίνο η ελληνική αποστολή στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Εκεί, μετά την υποδοχή των κολυμβητών μας, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του αεροδρομίου, με σαφώς πανηγυρικό κλίμα για τις σπουδαίες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας, με αποκορύφωμα τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν στην Βρετανική πρωτεύουσα.

 

Τελευταία Νέα