Παυλίδης: «Φάνηκε η ανωτερότητα μας!»

Παυλίδης: «Φάνηκε η ανωτερότητα μας!»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε ότι η κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου πρωταθλήματος είναι αποτέλεσμα του πάθους που έδειξαν τα κορίτσιά του, στο τρίτο ματς της τελικής σειράς των πλέι οφ του πρωταθλήματος Α1 γυναικών.

«Είναι φανερό ότι είχαμε πολύ άγχος, χάσαμε γκολ που δεν χάνονται και αν δεν συνέβαινε αυτό θα είχε τελειώσει το ματς. Η Βουλιαγμένη απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε πάθος και καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Η ανωτερότητα μας φάνηκε, από το γεγονός ότι παίξαμε 6 φορές με την Βουλιαγμένη και νικήσαμε σε όλες. Πρώτη φορά φτάνουμε στον τρίτο σερί τίτλο και αήττητοι. Ευχαριστώ τα κορίτσια, ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού. Από αύριο ετοιμαζόμαστε για το επόμενο φάιναλ φορ, ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης», δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης.

Από την πλευρά της η Άλκηστις Αβραμίδου τόνισε: «Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και αυτός είναι σίγουρα διαφορετικός γιατί είχε και το μεγαλύτερο σασπένς. Τα παίξαμε όλα για όλα. Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη. Το θέλαμε πάρα πολύ, δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, όταν ήμασταν με δύο γκολ μπροστά.

Δυστυχώς σε κάποια φάση εφησυχάσαμε, όμως πεισμώσαμε, μας έβαλε και ο προπονητής της μας τις φωνές και δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας».

Τέλος, η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Χρυσή Διαμαντοπούλου είπε: «Είχαμε πολλές εναλλαγές στο σκορ και αυτό δημιούργησε πολύ άγχος. Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε στο τέλος. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Όμως κι εμείς κάναμε με τη σειρά μας το καλύτερο που μπορέσαμε και τέλος καλό, όλα καλά». Σε ότι αφορά στο χαμένο στόχο της Ευρώπης σημείωσε: «Αλήθεια είναι ότι αυτό μας έριξε ψυχολογικά, όμως ταυτόχρονα ήταν και ένας λόγος για να προσπαθήσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα