Βλάχος: «Τώρα Κύπελλο και Champions League!»

Βλάχος: «Τώρα Κύπελλο και Champions League!»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος, απαλλαγμένος πια από την έγνοια του πρωταθλήματος βλέπει Κύπελλο Ελλάδας και Champions League!

«Είμαι χαρούμενος γιατί φτάσαμε στον τέταρτο σερί τίτλο. Νομίζω ότι φέτος ήμασταν το απόλυτο φαβορί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Ο τίτλος του πρωταθλήματος αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Δίκαια είναι κυρίαρχος, γιατί συνεχίζουμε να δουλεύουμε πρωτοποριακά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση και τους φιλάθλους. Έχουμε και συνέχεια στο Κύπελλο και φυσικά το Κύπελλο Ευρώπης», σημείωσε ο Βλάχος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Λούδης επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στην Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει μία ομάδα, η οποία μπορεί να σηκώσει ψηλά το ελληνικό πόλο.


Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου, για την προσπάθεια τους να φτάσουν έως εδώ. Η ομάδα μας έχει πολύ μέλλον, αφού αποτελείται από νέους παίκτες. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν παρακαταθήκη για την ομάδα μας.


Ευελπιστώ να γίνει το φάιναλ φορ του Κυπέλλου και να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε και πάλι μία θέση στον τελικό».

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης, ο οποίος σήμερα έχει και την ονομαστική του γιορτή σημείωσε: «Κάθε χρονιά ξεκινάμε με στόχο το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα στόχος για φέτος είναι και μία ευρωπαϊκή διάκριση. Είμαστε κοντά και θέλουμε και τις δύο κούπες που απομένουν σε Κύπελλο Ελλάδας και Champions League.
Ο κόσμος ήταν τρομερός και σήμερα ήταν ο 8ος παίκτης μας, μας συμπαραστέκεται και απ’ ότι έμαθα θα έρθει και στην Βουδαπέστη, ώστε με τη βοήθεια του να πάρουμε και το ευρωπαϊκό».

Τέλος, ο Κυριάκος Ποντικέας υπογράμμισε: «Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήρθε εύκολα, το χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ομάδων είναι μεγάλο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται, το ξέρουμε και το αποδείξαμε στο παιχνίδι. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με το Κύπελλο και παιχνίδι με παιχνίδι να κατακτούμε τους στόχους μας».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα