Μεγαλοοικονόμου: «Σημαντικό, οι καλές εμφανίσεις στους μεγάλους αγώνες»

Μεγαλοοικονόμου: «Σημαντικό, οι καλές εμφανίσεις στους μεγάλους αγώνες»

bet365

Πήρε στα χέρια του ακατέργαστο διαμάντι και παρότι η δουλειά τώρα ξεκινά, φαίνεται ότι η αξία του είναι ανυπολόγιστη. Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, σχολίασε στο gazzetta.gr την επίτευξη για τρίτη φορά κορυφαίας επίδοσης στον κόσμο στην κατηγορία παίδων, από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο πιτσιρικάς ξεπέρασε τα 5.55μ. στο μίτινγκ της Οστράβα Golden Spikes αφήνοντας στο παρελθόν την δική του κορυφαία επίδοση στον κόσμο, την οποία είχε πετύχει επίσης στην Τσεχία, στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς. Στις 5 Μαρτίου ο Καραλής είχε ξεπεράσει το 5.54μ. βελτιώνοντας για ένα εκατοστό την επίδοση που είχε πετύχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, 14 Φεβρουαρίου.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τον Εμμανουήλ Καραλή από τα πρώτα του βήματα, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί είμαστε πολύ σταθεροί. Είναι σημαντικό ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις σε μεγάλους αγώνες. Ο Εμμανουήλ προς το παρόν παίρνει εμπειρίες από τους μεγάλους αγώνες, αγωνίζεται δίπλα στους κορυφαίους επικοντιστές του κόσμου και το απολαμβάνει.
Είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι με δουλεία κάποια μέρα θα είναι στη δική τους θέση, όμως προσπαθούμε να μείνουμε εστιασμένοι στο παρόν».

 

Τελευταία Νέα