Παυλίδης: «Όταν παίζουμε καλή άμυνα δύσκολα βρίσκεται ομάδα να μας κερδίσει»

Παυλίδης: «Όταν παίζουμε καλή άμυνα δύσκολα βρίσκεται ομάδα να μας κερδίσει»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης μετά την κατάκτηση της δεύτερης νίκης του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στην σειρά των τελικών, τόνισε ότι η ομάδα του δύσκολα χάνει όταν παίζει καλή άμυνα.

«Πήγαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς. Στηριζόμαστε στην καλή άμυνα και βρήκαμε λύσεις για να κερδίσουμε. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα δύσκολα βρίσκεται ομάδα να τον κερδίσει. Δεν θέλω να φανώ υπερόπτης, αλλά αυτό δείχνει η ιστορία και τα στατιστικά.

Συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη, η οποία είναι μία αξιόμαχη αντίπαλος.

Σήμερα ήταν αδύνατο να χάσουμε. Η εξέλιξη του αγώνα στον πρώτο τελικό σήμανε καμπανάκι κινδύνου. Δεν είχαμε ρυθμό μετά τη διακοπή και ήταν λογικό ως ένα βαθμό να υπάρχει αυτή η εικόνα. Αυτό άλλαξε εντελώς στο δεύτερο ματς, στο οποίο είχαμε συνέχεια διαφορά δύο γκολ και σταδιακά την ανεβάσαμε.

Στο πρώτο ματς πιεστήκαμε, δεχτήκαμε γκολ που δεν δεχόμαστε υπό κανονικές συνθήκες, όμως δουλέψαμε, παρουσιάσαμε μία σφικτή άμυνα και κερδίσαμε πιο εύκολα», τόνισε ο Χάρης Παυλίδης.

Από την πλευρά της η Αλεξία Καμμένου είπε: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Κάναμε κακό ξεκίνημα και αυτό δημιούργησε ψυχολογική πίεση, δεν είχαμε λύσεις και αναπνοές και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την επιθετική αδράνεια και με σαφώς καλύτερη άμυνα φτάσανε στη νίκη. Από την πλευρά μας δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει. Δεν θεωρώ ότι έχει τελειώσει κάτι. Πιστεύω στον Πειραιά να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικές. »

 

Τελευταία Νέα