Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-11 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ Α1 γυναικών, έκανε εύκολα το 2-0 και θέλει μια νίκη για ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Η εικόνα του ματς δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το πρώτο ματς, στο οποίο οι «ερυθρόλευκες» πήραν μία αγχωτική νίκη με 10-9. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη παρουσιάστηκαν πολύ πιο συγκεντρωμένα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα έφτασαν σε μία ευρεία νίκη. Αντιθέτως, η Βουλιαγμένη αδυνατούσε να βρει λύσεις τόσο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά και αυτό της στοίχισε.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το πρώτο οκτάλεπτο παίρνοντας προβάδισμα 4-2. Η Μαργαρίτα Πλευρίτου άνοιξε το σκορ νωρίς 7:32, με την Ασημάκη να διπλασιάζει τα τέρματα στο 6:44. Η Τσουκαλά μείωσε για την Βουλιαγμένη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Τσουκαλά. Η Αβραμίδου, διαμόρφωσε το 1-3, απάντησε Ξενάκη, με την Μπιανκόνι να πετυχαίνει το 2-4.

Αντίστοιχη, ήταν και η εικόνα στην δεύτερη περίοδο. Η νεαρή Πρωτόπαπα μείωσε σε 3-4, με τις Μανωλιουδάκη και Αβραμίδου να αυξάνουν 3-6. «Κλειδί» η παρουσία της Ρουμπέση, η οποία αν και τραυματίας, τραβούσε πάνω της δύο παίκτριες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η αρχηγός της Βουλιαγμένης έκανε το 4-6 στο 1:03, με την Ασημάκη να σφραγίζει τη δεύτερη περίοδο με γκολ 0:36 πριν τη λήξη.

Στην τρίτη περίοδο υπήρξε επιθετική δυστοκία και για τις δύο ομάδες πετυχαίνοντας από ένα γκολ, η Τσουκαλά έκανε το 5-7, με την Αβραμίδου και πάλι να αυξάνει τη διαφορά του σκορ σε 5-8.

Στην τελευταία περίοδο, με σαφώς καλύτερη ψυχολογία ο Ολυμπιακός είχε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, με την Ασημάκη να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό τέρμα και την Μαργαρίτα Πλευρίτου να κάνει double score στο 4:30 με 5-10. Η Έμολο αύξησε σε 5-11 (1:56) με την Ξενάκη να απαντά 3'' πριν το τέλος σε διαμορφώνοντας το τελικό 5-11.

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-11
Οκτάλεπτα
: 2-4, 2-3, 1-1, 1-3
Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Ξενάκη 2, Πρωτόπαπα 1, Ρουμπέση 1
Ολυμπιακός: Μ. Πλευρίτου 2, Ασημάκη 3, Αβραμίδου 3, Μπιανκόνι 1, Μανωλιουδάκη 1, Έμολο 1

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα