Στον τελικό ο Βαζαίος με πανελλήνιο ρεκόρ!

Στον τελικό ο Βαζαίος με πανελλήνιο ρεκόρ!

bet365

Ο Ανδρέας Βαζαίος συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης του Λονδίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 1:58.47 τερμάτισε με διαφορά από τον δεύτερο στην πρώτη θέση της Α' ημιτελικής σειράς, καθιστώντας εαυτόν φαβορί για ένα μετάλλιο στον τελικό.

Ο αθλητής των Νικολόπουλου και Αθυμαρίτη είναι στον τελικό με την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στους φιναλίστ και αν επαναλάβει μία αντίστοιχη εμφάνιση με τη σημερινή, δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

Η προηγούμενη πανελλήνιο επίδοση ήταν 1:58.92 και την είχε πετύχει ο ίδιος στο πλαίσιο του «Αcropolis Cup» πέρυσι.

Ο Βαζαίος χωρίς ίχνος υπερβολής χοροπηδούσε στη μικτή ζώνη, μην μπορώντας κι ο ίδιος να πιστέψει την επίδοση που έβγαλε, όπως περιγράφει ο απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Δημητρόγλου. «Φοβερό, απίστευτο, δεν το περίμενα, δεν το είχα σκεφτεί καν...», μονολογούσε κοιτάζοντας τον φωτεινό πίνακα. «Είναι φοβερό. Ένιωθα καλά, είδα στη στροφή από το ύπτιο για το πρόσθιο ότι ήμουν πολύ μπροστά και λέω “τι γίνεται τώρα;”.

Όταν έστριψα στην τελευταία στροφή και πήρα αναπνοή, είδα τα παιδιά (σ..σ εννοεί τους συναθλητές του στην εξέδρα) και έβλεπα να μου κάνουν έτσι (σ.σ. προχώρα) και σκέφτηκα ότι κάποιος με πλησιάζει ή ότι πάω αργά και έτρεξα παερισσότερο στο ελεύθερο, γιατί νόμιζα ότι κάτι δεν κάνω καλά. Δεν περίμενα ότι μου κάνουν νοήματα γιατί κάνω πολύ καλό χρόνο. Είναι απίστευτο!», είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Έλληνας πρωταθλητής, που πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον αυριανό (21:26 ώρα Ελλάδας) τελικό. Αν και ο ίδιος αρκείται να πει ότι «... είμαι στον τελικό, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ελπίζω να βγει ο ίδιος ή ακόμη πιο γρήγορος χρόνος και ό,τι καλύτερο ας έρθει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα