Τρέξε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό...

Gazzetta team
Τρέξε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό...

bet365

Ο τρίτος αγώνας δρόμου για καλό σκοπό, «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στη Θεσσαλονίκη, για να ενισχύσει το ίδρυμα Παιδικές Καρδιές για την αγορά πολύτιμου εξοπλισμού για την παιδιατρική πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ και τo ίδρυμα Ελπίδα, μονάδα αυτισμού.

Ο διεθνής πρεσβευτής του 3ου φιλανθρωπικού αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», είναι για φέτος ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής, το «χρυσό παιδί» της Θεσσαλονίκης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Η διοργάνωση που γίνεται σε συνεργασία με την ΔΕΘ και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός και μοναδικός στο είδος του δωρεάν αγώνας, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Μαΐου για 50 ώρες συνεχόμενα μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας, από νεογέννητα βρέφη έως υπερήλικες.

Ώρα έναρξης αγώνα 6μμ και ημέρα Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 και ώρα λήξης αγώνα 8μμ και ημέρα Σάββατο 21 Μαΐου 2016, σε έναν μοναδικό non-stop αγώνα 50 ωρών, του οποίου τα έσοδα από τους χορηγούς διατίθενται εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση παιδικών ιδρυμάτων.

Οι πρώτοι δρομείς (άνδρες και γυναίκες) σε χιλιόμετρα, καθώς και η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε χιλιόμετρα, που αυτόματα σημαίνει και τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ενίσχυση των παιδικών ιδρυμάτων, θα βραβευθούν με ειδικά έπαθλα στο τέλος του αγώνα.

Ό,τι ώρα θέλετε, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας βολεύει, για όσες φορές θέλετε, όπως θέλετε και για όση διάρκεια θέλετε, μπορείτε να περπατήσετε ή να τρέξετε υπό τους ήχους της μουσικής στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.nofinishrun.org/

 

Τελευταία Νέα