Μία ακόμη πρόκριση για το Ρίο - Δεν τα παρατάει ο Ηλίας!

Μία ακόμη πρόκριση για το Ρίο - Δεν τα παρατάει ο Ηλίας!

bet365

Η χώρα μας έχει εξασφαλίσει και επίσημα μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην ορεινή ποδηλασία, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2012, Περικλή Ηλία να δίνει μάχη έως και την τελευταία στιγμή προκειμένου να είναι εκείνος που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Ο Ηλίας στον αγώνα «Sakarya MTB Cup», που πραγματοποιήθηκε χθες στον Σαγγάριο της Τουρκίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση με χρόνο 1:30.13, πίσω από τον Ρώσο Αντόν Σιντσόφ (1:29.17). Τρίτος τερμάτισε ο Τούρκος Αμπντουλκαντίρ Κελετσί με 1:31.21 και τέταρτος ο έτερος Έλληνας διεκδικητής του «εισιτηρίου» για το Ρίο Δημήτρης Αντωνιάδης με χρόνο 1:34.07.

Ο Ηλίας πρόσθεσε 40 βαθμούς στην ατομική ολυμπιακή κατάταξη, με τον Αντωνιάδη να συλλέγει 25 βαθμούς. Έτσι, βάσει της ανανεωμένης λίστας ο Αντωνιάδης προηγείται στην Ολυμπιακή κατάταξη με 721 βαθμούς ευρισκόμενος στην 36η θέση, με τον Ηλία να ακολουθεί στην 47η με 652 βαθμούς.

Όπως έχει ανακοινώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, το δικαίωμα συμμετοχής στο κορυφαίος αθλητικό γεγονός θα εξασφαλίσει ο αθλητής που θα βρίσκεται πιο ψηλά στην σχετική λίστα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία11-12 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα