Χάθηκε στις λεπτομέρειες ο τίτλος για τη Σάκκαρη!

Χάθηκε στις λεπτομέρειες ο τίτλος για τη Σάκκαρη!

bet365

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έμελλε να πανηγυρίσει στον σημαντικότερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας. H Eλληνίδα γνώρισε την ήττα στον τελικό του τουρνουά 50.000 δολαρίων του Saint-Gaudens από την Ιρίνα Κροματσέβα με 1-6, 7-6(3), 6-1.

Η Σάκκαρη στο πρώτο σετ έχασε το πρώτο γκέιμ με μπρέικ, όμως στη συνέχεια με ένα απίστευτο σερί το έκλεισε με 6-1.

Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ η 20χρονη Σάκκαρη έκανε μπρέικ δείχνοντας ότι διατηρεί την κεκτημένη ταχύτητα του πρώτου σετ, όμως η 12χρονη Ρωσίδα είχε διαφορετική γνώμη. Έκανε μπρέικ και προηγήθηκε 2-1, ενώ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ όταν προηγήθηκε με νέο μπρέικ με 5-3, όμως η Σάκκαρη απάντησε διαμορφώνοντας το 5-5. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ, όπου η Κροματσέβα το κατέκτησε με 7-3.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ επαναλήφθηκε το σκηνικό του πρώτου σετ με τους ρόλους πια αντεστραμμένους. Η Ρωσίδα βρέθηκε πίσω με 1-0 για να κλείσει το σετ με 6-1 και να κατακτήσει τη νίκη.

Η παρουσία της Σάκκαρη στον τελικό αναμένεται να της χαρίσει 50 επιπλέον βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, γεγονός που σημαίνει ότι θα σημειώσει νέο career high, ανεβαίνοντας στο 116 του κόσμο από το Νο 122 που βρίσκεται σήμερα.

 

Τελευταία Νέα