Βλάχος: «Όλα καλά! Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα!»

Βλάχος: «Όλα καλά! Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα!»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακουφισμένος και σίγουρος για την ομάδα του μετά την αγχωτική νίκη επί της Βουλιαγμένης, τόνισε ότι απομένει μία νίκη για την κατάκτηση του πρώτου στόχου της χρονιάς.

«Όλα καλά! Είμαστε πλέον μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιεστήκαμε αλλά είναι λογικό γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα, από τα πολλά παιχνίδια», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος ο οποίος παραδέχτηκε ότι: «Η αποβολή του Αφρουδάκη άλλαξε τη ροή του αγώνα».

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σημείωσε: «Χαλαρώσαμε και η Βουλιαγμένη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ειδικά μετά την αποβολή του Αφρουδάκη. Έπαιξαν πιο παθιασμένα, ωστόσο εμείς δεν ήμασταν καλοί και επιτρέψαμε να μας πλησιάσει. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε τον δεύτερο τελικό και αυτό κρατάμε»

Από την πλευρά του ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας είπε: «Δώσαμε το 100 τοις εκατό, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση πάνω. Η εμφάνιση μας ήταν αποτέλεσμα του ότι θίχτηκε ο αθλητικός μας εγωισμός και έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε και τα καταφέραμε»

Τέλος, ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης αποφάνθηκε: «Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100 τοις 100, αμυντικά ήμασταν καλοί αν και στην επίθεση δεν υπήρχε συγκέντρωση.

Δεν νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο στερήθηκε η ομάδα μας τον αρχηγό της εθνικής ομάδας ήταν τόσο σοβαρός. Θα ήθελα οι διαιτητές να σφυρίζουν το ίδιο και τις δύο ομάδες, αφού η Βουλιαγμένη πήρε περισσότερες αποβολές σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, δεν υποστηρίζω ότι η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στον τρίτο ματς για την ιστορία του συλλόγου και το καλό της ελληνικής υδατοσφαίρισης».

όμως όπως έχουμε πει τόσες και τόσες φορές με αποτέλεσμα ίσως και να γινόμαστε κουραστικοί, ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση πάνω απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα