Όριο για το Παγκόσμιο Εφήβων ο Μουζενίδης

Όριο για το Παγκόσμιο Εφήβων ο Μουζενίδης

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Οδυσσεάς Μουζενίδης στο μίτινγκ «Σπανίδεια» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Kαυτονζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. 

Όριο για το Παγκόσμιο Εφήβων ο Μουζενίδης

Με βολή στα 19.01μ στη σφαιροβολία ο παίδας ρίπτης έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, ενώ το πρωί με σφαίρα παίδων 20.34 επιβεβαίωσε το όριο για το ευρωπαϊκό παίδων.

 
Ένα ακόμη αθλητής της κατηγορίας παίδων ο Μανώλης Καμτσικλής (ΓΣ Μανδρών)  στη σφυροβολία με βολή 68.80 (όριο 68.00) ξεπέρασε το όριο για το ευρωπαϊκό παίδων της Τυφλίδας.
 
Ο Μιχάλης Αναστασάκης (Ελ Βενιζέλος) πέτυχε ατομικό ρεκόρ και την 8η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στη σφυροβολία ανδρών με 73.60μ, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Κώστας Κωστογλίδης (ΓΣ Ηρακλης) πέτυχε επίσης ατομικό ρεκόρ και την 14η επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας.
Ο Αλέξης Προδονάς (ΓΣ Μανδρών) στο ίδιο αγώνισμα πέτυχε 70.08μ. και πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων (όριο 70.00μ)
 
Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και ο Φράντσι Λατιφλάρι ((ΑΣ Κένταυρος) στη σφαιροβολία με επίδοση 17.55, πολύ καλές επιδόσεις είχε ο Κυριάκος Ζώτος (ΓΣ Μανδρών) στη σφαιροβολία 17.40 και στη δισκοβολία 54.40.
 
Η Ηλιάνα Κοροσίδου (Αίολος Μακεδονίας) πρωταγωνίστησε στη σφυροβολία με βολή 65.84 και ο Γιώργος Τρέμος (ΓΕΑ Τρικάλων)  στη δισκοβολία με 58.23 
 

Best of internet