Ώρα για χάντμπολ στην παραλία!

Gazzetta team
Ώρα για χάντμπολ στην παραλία!

bet365

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στις πρότυπες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club θα χτυπά η «καρδιά» του Beach Handball σχεδόν για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Μαΐου.

Είκοσι συνολικά ομάδες (δέκα ανδρών και δέκα γυναικών), οι καλύτερες στην Ευρώπη είναι έτοιμες να ριχθούν στη «μάχη» για την κατάκτηση των τίτλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Handball, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου με τους προημιτελικούς και θα κορυφωθεί την Κυριακή 22 του μηνός με την τελετή λήξης και την απονομή των μεταλλίων στους κορυφαίους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχει ήδη καταρτιστεί και αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του EBT FINALS 2016 (www.ebtfinals2016.gr).

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με παράλληλες δράσεις που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης, χαρίζοντας στους λάτρεις του αθλήματος κι όχι μόνο ένα μοναδικό θέαμα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα από τις 16 έως τις 18 Μαΐου θα διεξαχθούν το pre – EBT, ενώ στις 20 του μηνός, ημέρα Παρασκευή ξεκινά η τελική φάση του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball επιφυλάσσοντάς μας εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.
Οι τελικοί αγώνες θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε δύο γήπεδα των εγκαταστάσεων Avant Garde Sports club, οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχτούν αθλητές, συνοδούς και το κοινό που αναμένεται να κατακλύσει τους αθλητικούς χώρους, αφού στο πρωτάθλημα συμμετέχουν και ελληνικές ομάδες.


Την πρώτη ημέρα οι αγώνες ξεκινούν στις 11 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 6 μ.μ., τη δεύτερη η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί και η τελευταία αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί, ενώ μετά τις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και η απονομή των μεταλλίων.


Το σίγουρο είναι ότι πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και όμορφες εικόνες από τον ξεχωριστό κόσμο του Beach Handball θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για μία ολόκληρη εβδομάδα.

 

Τελευταία Νέα