Μεγάλη επιτυχία για το 7o Porto Carras Pro-Am & Open 2016

Gazzetta team
Μεγάλη επιτυχία για το 7o Porto Carras Pro-Am & Open 2016

bet365

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 7ο Porto Carras Pro-Am & Open 2016, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, χαρίζοντας έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.

Η τελετή απονομής του αγώνα Pro-Am πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στο πλήρως ανακαινισμένο, πολυτελές εστιατόριο Crystals στο ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5*. Τα έπαθλα απένειμε μεταξύ άλλων η κ. Μαριάννα Στέγγου, Αντιπρόεδρος του Porto Carras & Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, η οποία στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες, δήλωσε: «Όλοι εδώ σήμερα, εξυπηρετούμε έναν κοινό σκοπό – την ένωση των πολιτισμών μέσω του αθλητισμού και την προώθηση της Ελλάδας ως ιδανικό προορισμό γκολφ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την PGA Greece για την άμεση ανταπόκρισή της όταν ζητήσαμε να υποστηρίξει την πρωτοβουλία μας και να εμπλακεί στην επιτυχή διοργάνωση αυτού του διεθνούς τουρνουά, όπως επίσης ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας, το Porto Carras Grand Resort, το Κτήμα Πόρτο Καρράς, την Aegean Airlines, την Lidl Hellas και την Koulaouzidou Furs για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους”.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras και μεταξύ των 100 παικτών από 13 χώρες που έλαβαν μέρος υπήρξε δυνατός συναγωνισμός με νικητή στην κατηγορία των επαγγελματιών τον Άγγλο professional Steve Parry, με συνολικό σκόρ 209 (68-71-70, -7) και στη δεύτερη θέση τον Έλληνα Γιώργο Διάκου με 210 χτυπήματα (71-71-68, -6). Στους ερασιτέχνες στην κατηγορία Gross, νικητής ανεδείχθη ο Κώστας Διάκου με 30 πόντους και στην κατηγορία Net ο Ρώσος Aleksei Brinev με 37 πόντους. Στο ομαδικό, νικήτρια η ελληνική ομάδα με professional τον Χρήστο Νικόπουλο και ερασιτέχνες τους Νίκο Δοντά, Νίκο Χαλαμπαλάκη και Ελένη Διάκου. Συνολικά οι επαγγελματίες μοιράστηκαν το ποσό των 13.000 € σε χρηματικά έπαθλα.

Στην τελετή καλωσορίσματος που πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του αγώνα, στην αίθουσα γευσιγνωσίας «Μελισσάνθη» του Κτήματος Πόρτο Καρράς, οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τα πολυβραβευμένα βιολογικά κρασιά Πόρτο Καρράς συνοδεία τοπικών εδεσμάτων, ενώ όλοι απόλαυσαν την τελετή λήξης του τουρνουά στη βεράντα του επίσης ανακαινισμένου Golf & Country Club Café.

Καλεσμένοι και συμμετέχοντες αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην άψογη φιλοξενία και διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στο 8ο Porto Carras Pro-Am & Open, σε έναν αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό στη συνείδηση των γκολφέρ και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερες συμμετοχές.

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις. Επιπλέον, η στήριξη του αθλητισμού γκολφ αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με ευθύνη να υπηρετεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα