Με ιστιοπλοΐα αρχίζουν τα Posidonia 2016!

Gazzetta team
Με ιστιοπλοΐα αρχίζουν τα Posidonia 2016!

bet365

Ένα μήνα πριν την εκκίνηση του 8ου Posidonia Cup και όλο το επιτελείο του ΠΟΙΑΘ βρίσκεται επί ποδός, για τις οργανωτικές ανάγκες του αγώνα.

Το εξιδεικευμένο τεχνικό επιτελείο του Ομίλου φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, από τα θέματα της θάλασσας, τα σκάφη που θα αγωνιστούν, την τηλεοπτική κάλυψη, τα σκάφη των θεατών, αλλά και την πλήρη φωτογραφική και επικοινωνιακή προβολή του αγώνα στα ΜΜΕ.

Η ναυτιλιακή οικογένεια και όλοι οι εκθέτες της Διεθνούς Ναυτιλιακής έκθεσης Posidonia 2016, στα πλαίσια της οποίας γίνεται και το Posidonia Cup, μπορούν να συμμετάσχουν στον μοναδικό αυτό αγώνα ή να απολαύσουν τα αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης να αγωνίζονται και να αναμετρώνται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σε μία διαδρομή η οποία ορίζεται από σημαδούρες, στα νερά του Σαρωνικού. Για τον αγώνα της ναυτιλίας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 35 ιστιοπλοϊκά σκάφη και τα πληρώματα τους προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ημέρα της αναμέτρησης.

Χορηγοί του Posidonia Cup 2016, για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση είναι η εταιρεία ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού Samsung, ενώ για πρώτη χρονιά γίνεται χορηγός και η ελληνική βιομηχανία ναυτιλιακού εξοπλισμού, Lalizas. Υποστηρικτές οι εταιρίες ABS, Λίμνη Βουλιαγμένης, D. Koronakis S.A. και HI AIR KOREA Co Ltd.

 

Τελευταία Νέα