Βλάχος: « Να μάθουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Βλάχος: « Να μάθουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

bet365

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε με τρία γκολ διαφορά στην Ουγγαρία, αλλά κατάφερε να πετύχει το στόχο της πρωτιάς στον Όμιλο της προκριματικής φάσης και της πρόκρισης στο Super Final του World League (καθώς ευνοήθηκε στην ισοβαθμία στην κορυφή, αφού είχε κερδίσει με τέσσερα γκολ διαφορά τους Μαγυάρους στην Ελλάδα).

Κι ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μίλησε για ανάμεικτα συναισθήματα, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ενώ οριοθέτησε τους στόχους για τη συνέχεια τονίζοντας τις λέξεις: «σωστή διαχείριση». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Κατ’ αρχήν, είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στο Super Final του World League. Διότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει για μας και μια πολύ δυνατή προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Από την άλλη, δεν με ικανοποίησε το γεγονός ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά -από ένα σημείο και πέρα- τον αγώνα, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που θα είναι στον Όμιλό μας στο Ρίο. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια βρεθήκαμε να χάνουμε με διαφορά και κινδυνέψαμε. Θα πρέπει, λοιπόν, να δουλέψουμε αρκετά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ανεξαρτήτως του σκορ που υπάρχει στην κάθε στιγμή.

Ο στόχος μας, όμως, επιτεύχθηκε κι αυτό μας δίνει ψυχολογία και δείχνει πως είμαστε πάντα στα ραντεβού υψηλού επιπέδου. Στη βασική προετοιμασία μας θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας στη λεπτομέρεια. Θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως και πέρυσι πριν από το Καζάν, με απώτερο στόχο φέτος το Ρίο. Να μάθουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να διαχειριζόμαστε ανάλογα τον κάθε αντίπαλο και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση καθώς κοιτάμε ψηλά σε κάθε διοργάνωση και φυσικά και στο Super Final της Κίνας».

 

Τελευταία Νέα