Το Skiathos Palace Cup ξεκίνησε...

Gazzetta team
Το Skiathos Palace Cup ξεκίνησε...

bet365

Στο μαγευτικό κόλπο των Κουκουνιαρών στη Σκιάθο ξεκίνησε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Skiathos Palace Cup.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί τόσο για επιτροπές όσο και για αγωνιζόμενους. Υπήρχαν ετοιμασίες και συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής με στόχο να αντιμετωπιστεί το δυνατόν καλύτερα το δύσκολο μετεωρολογικό δελτίο που υπήρχε και μιλούσε για πολλές αλλαγές και λίγο άνεμο. Μετά το καθιερωμένο skippers briefing και μια αναλυτική επίδειξη των σκαφών ξεκίνησαν οι αγώνες στην ώρα τους.

Μέχρι μετά τις 3 το μεσημέρι που έκοψε ο βοριάς και τη θέση του πήρε το καθιερωμένο θερμικό, οι αλλαγές και τα κοψίματα του καιρού καθυστέρησαν αρκετά τη ροή των αγώνων και δημιούργησαν αρκετές δοκιμασίες για επιτροπές και αγωνιζόμενους. Ήταν καιρός για πληρώματα που έκαναν καλές προβλέψεις για τις αλλαγές του καιρού αλλά και που είχαν καταφέρει να καταλάβουν τα μυστικά των σκαφών που η διοργάνωση τους παρείχε για τον αγώνα. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, παρά τη πρώτη της προσπάθεια στο match racing, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με αρκετές νίκες.

Το απόγευμα, μετά τους αγώνες, μικρά παιδιά που βρέθηκαν στις Κουκουναριές ταξίδεψαν με τα αγωνιστικά σκάφη σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα και το match racing!

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή, με ώρα εκκίνησης του πρώτου match στις 11 το πρωί. Προσπάθεια της επιτροπής του αγώνα είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάταξης αύριο και να μείνουν μόνο τα ημιτελικά και τα τελικά match για την Κυριακή που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του πρώτου Skiathos Palace Cup!

 

Τελευταία Νέα