Giro di Italia: Nτουμουλάν νικητής στο πρώτο ετάπ!

Gazzetta team
Giro di Italia: Nτουμουλάν νικητής στο πρώτο ετάπ!

bet365

Ο Ολλανδός Τομ Ντουμουλάν φόρεσε την ροζ φανέλα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ετάπ του Γύρου Ιταλίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε επί ολλανδικού εδάφους.

Ο ποδηλάτης της Giant-Alpecin ήταν ο νικητής στο πρώτο ετάπ ατομικής χρονομέτρησης 9.8 χιλιομέτρων, με χρόνο 0:11.03 αφήνοντας δεύτερο για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου τον Σλοβένο, Πρίμοτς Ρόγκλιτς (LottoNL-Jumbo). Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την Giant-Alpecin. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αντρέι Αμαντόρ της Movistar, +0:00.06.

«Αισθάνομαι το στομάχι μου να ανακατεύεται, αλά ταυτόχρονα είμαι τόσο χαρούμενος», δήλωσε ο Ντουμουλάν και συνέχισε, «Τα κατάφερα και επιτέλους η τύχη ήταν με το μέρος μου σήμερα. Η τύχη που δεν είχα στην Ρομαντί, ήρθε στην Ολλανδία και είναι ξεχωριστό για μένα.

Δεν έκανα το καλύτερο time trial, αλλά δεν ήταν και το χειρότερο μου. Δεν έκανα κάποιο λάθος, αλλά θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο καλύτερα, όμως στο τέλος αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα».

Ο Ντουμουλάν είχε τερματίσει δεύτερος για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο τόσο στο αγώνα Παρίσι-Νίκαια όσο και στο Γύρο της Ρομαντί.

Ή εκκίνηση στο δεύτερο ετάπ του Giro di Italia θα δοθεί αύριο από το Άρνεμ με το πελοτόν να τερματίζει έπειτα από 190 χιλιόμετρα στο Ναϊμέγκεν.

 

Τελευταία Νέα