Βλάχος: «Σαν... προημιτελικός με την Έγκερ»!

Δημήτρης Τομαράς
Βλάχος: «Σαν... προημιτελικός με την Έγκερ»!

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος χαρακτήρισε το ματς με την Έγκερ σαν... προημιτελικό! Τι είπε ο Άγγελος Βλαχόπουλος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σπαντάου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά την επικράτηση κόντρα στην Σπαντάου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι πριν ξεκινήσει ήταν φαινομενικά κερδισμένο για τον Ολυμπιακό, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Εμείς έτσι το αντιμετωπίσαμε, σαν ένα μεγάλο παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα. Έτσι καταφέραμε μετά το πρώτο νευρικό ξεκίνημα που είχαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, σε ένα κολυμβητήριο που μια τέτοια ημέρα είχε πάρα πολύ κόσμο. Ένας κόσμος που μας παρότρυνε για πιο καλή απόδοση. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Έγκερ όπου μια νίκη θα μας δώσει απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό. Άρα επί της ουσίας η αναμέτρηση αυτή είναι… προημιτελικός. Ο κόσμος ευχαριστιέται το παιχνίδι μας και το πάθος με το οποίο παίζουμε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, δίνει πάντα βροντερό παρών στις μεγάλες διοργανώσεις, όχι μόνο στο πόλο αλλά και σε άλλα αθλήματα. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται και στη Βουδαπέστη είναι για εμάς πολύ σημαντικό γιατί θα δώσουμε μαζί την μάχη».
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος από την άλλη είπε: «Πραγματοποιήσαμε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, μετά τη νίκη με την Ριέκα. Πλέον δείχνουμε τα «δόντια» μας στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί του φετινού Ολυμπιακού, σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στην Έγκερ όπου θα κριθεί η πρώτη θέση αν δεν συμβεί κάτι σε αυτό που ακολουθεί σήμερα μεταξύ της ούγγρικης ομάδας και της Ριέκα. Σίγουρα όμως στο τελευταίο ματς ο στόχος μας είναι η νίκη και έχουμε δείξει ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας πραγματοποιούμε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Ο κόσμος πιστεύει πραγματικά πάρα πολύ στην ομάδα, το είδαμε και σήμερα, όπου παρά την ημέρα, ήταν αρκετός κόσμος στο πλευρό μας. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που έρχεται και μας υποστηρίζει και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και να καταφέρουμε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Μακάρι να είμαστε στον τελικό και να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του τροπαίου».
 

Τελευταία Νέα