Μεγάλο διπλό και... ζωντανός για τελικό ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μεγάλο διπλό και... ζωντανός για τελικό ο ΠΑΟΚ

bet365

Πολύ σκληρός για να... πεθάνει αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τον «δικέφαλο του βορρά» να επικρατεί μέσα στην Βέροια του Φίλιππου με 25-20 και να έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση που οδηγεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

Μια νίκη η οποία τον κρατά ζωντανό στη μάχη της δεύτερης θέσης που ισοδυναμεί με είσοδο στον τελικό πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε στη Βέροια επί του Φίλιππου με 25-20.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά με αυτούς τους δύο βαθμούς έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της 2ης θέσης στα πλέι οφ που οδηγεί στον τελικό αφού μείωσε τη διαφορά από την ομάδα της Βέροιας στους δύο βαθμούς. Φοβερό παιχνίδι έκανε ο τερματοφύλακας Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Τόλης Παλάσκας (9 γκολ) και Νίκος Νικολαϊδης (8 γκολ). Από την άλλη ο Σανίκης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Φίλιππου με επτά τέρματα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΟΚ 20-25

Τα πεντάλεπτα: 3-5, 3-6, 5-8, 6-10, 7-11, 10-12 (ημχ.), 10-14, 13-16, 15-14, 20-22, 20-24, 20-25

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Ευαγγελόπουλος, Μιχαηλίδης 1, Αποστολίδης, Ανανιάδης 1, Μπαντής, Δεληγιάννης, Σανίκης 7, Βουτσάς 1, Καρυπίδης 4, Κότσιφας, Δραγκόλας, Μαστορογιάννης, Τσιλιμπάρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος 3, Βεσελίνοβιτς 3.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής, Παλάσκας 9, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης 8, Κοκκώνης 1, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 3, Αλβανός 4, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κυπραίος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης, Νάση.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Κόκκινη: 49:13 Κυπραίος (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 5-4, πέναλτι: 3/4-2/2

Η συνέντευξη Τύπου

Ο Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ) τόνισε: "Ήταν πολύ καλός ο Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στον Τόλη Παλάσκα που κράτησε την ομάδα σε δύσκολα σημεία. Κάναμε μία νίκη που μας κρατάει ζωντανούς στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, ακόμα είναι στο χέρι του Φιλίππου ο τελικός. Θέλουμε να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος. Όλη τη χρονιά γκρινιάξαμε για την διαιτησία και σήμερα έχουμε πολλά παράπονα. Αισθανόμαστε πολλές φορές ότι οι αντίπαλοι είναι περισσότεροι στο γήπεδο!"

Από την πλευρά του ο Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου) δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Τα 22 σουτ που χάσαμε έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να βάλει αρκετά γκολ στην κόντρα. Είχαμε κακή τελική προσπάθεια. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Συγχαρητήρια στη διαιτησία και αν έπαιξε υπέρ μας… καλώς. Η άμυνα μας στάθηκε σε καλά επίπεδα, το παιχνίδι χάθηκε στην επίθεση".

Βαθμολογία Πλέι οφ (3η αγωνιστική)

1. Διομήδης Άργους 25

2. Φίλιππος Βέροιας 22 (+0,5)

3. ΠΑΟΚ 20 (+0,5)

4. ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 16

5. Ποσειδών Λουτρακίου 13

6. ΑΣΕ Δούκα 13

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα