Στη Γερμανία για το φινάλε η Εθνική μας ομάδα

Gazzetta team
Στη Γερμανία για το φινάλε η Εθνική μας ομάδα

bet365

Το τελευταίο της παιχνίδι στην φετινή διοργάνωση του World League δίνει την ερχόμενη Τρίτη(3 Μαϊου) στη Χαϊλδεβέργη με τη Γερμανία η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε για τη αναμέτρηση με τη Γερμανία, στο πλαίσιο της 6ηςαγωνιστικής του Β’ προκριματικού Ομίλου Ευρώπης, τις εξής 13 πολίστριες: Έλενα Κούβδου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαέλα Καλογεράκου, Μαρία Πάτρα

Η ελληνική αποστολή, στην οποία μετέχουν επίσης η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού Αγγελική Γερόλυμου και η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, αναχωρεί την Δευτέρα του Πάσχα (08.15). Η Μπενέκου θα μεταβεί στη Γερμανία την ίδια ημέρα, από τη Βαρκελώνη (αγωνίζεται στη Ματαρό).

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19.30 τοπική, με διαιτητές τους Σεμπαστιάν Ντερβιέ (Γαλλία) και Ντιάνα Ντούτιλ – Ντουμάς (Ολλανδία), ενώ παρατηρητής είναι ο Νικολάι Φιρόϊου.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου μας: Ρωσία – Ισπανία

Η Βαθμολογία

Ισπανία 87-44 14

…………………………………………..

Ρωσία 71-55 9

……………………………………………

ΕΛΛΑΔΑ 67-52 7
Γερμανία 29-103 0

 

Τελευταία Νέα