Στην Αλεξανδρούπολη οι «γοργόνες» για κοινό καμπ με Ισπανία

Στην Αλεξανδρούπολη οι «γοργόνες» για κοινό καμπ με Ισπανία

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Λονδίνο (9-22 Μαϊου 2016). 

Στην Αλεξανδρούπολη οι «γοργόνες» για κοινό καμπ με Ισπανία

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας -που θα είναι πλήρης και θα μετάσχει σε Σόλο, Ντουέτο Ομαδικό και Κόμπο στο Ευρωπαϊκό- βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αλεξανδρούπολη σε κοινό καμπ προετοιμασίας με μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του παγκόσμιου στερεώματος, την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4 και οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα έχουν επιλέξει για να συμμετέχουν 12 διεθνείς αθλήτριες: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαριλένα Αρμάου, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σίλια Κοφίδη, Εβίτα Κοφίδη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Κατερίνα Τσουκαλά, Βαλεντίνη Φαραντούρη.

Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και η φιλοξενία της αποστολής έγινε με την επιμέλεια του μέλους του ΔΣ της ΚΟΕ Χριστίνας Ρουσσίδου, την οποία ευχαριστούν ιδιαίτερα οι προπονήτριες και οι αθλήτριες.

Best of internet