To τρίτο Lamia Run Festival πλησιάζει!

Gazzetta team
To τρίτο Lamia Run Festival πλησιάζει!

bet365

Όλα είναι έτοιμα για το «Lamia Night & Run», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το 2013 και το 2014 διοργανώθηκε από τους ανθρώπους που σήμερα απαρτίζουν την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ερίβωλο Φθία Κοιν.Σ.Επ.» το «Lamia Night & Run» δηλαδή μια δέσμη εκδηλώσεων -αποτελούμενη από νυκτερινό αγώνα δρόμου 10 χλμ. και δύο παράλληλους αγώνες 3 χλμ. και 600 μ. (για ΑμΕΑ) - και από άλλες παράλληλες εκδηλώσεις και είχε μεγάλη απήχηση στους δρομικούς κύκλους και στην τοπική κοινωνία.

Η εκδήλωση λειτουργεί υψηλά Ευρωπαϊκά Πρότυπα δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην πόλη της Λαμίας. Είναι η πρώτη διοργάνωση που χρησιμοποιεί νυχτερινή διαγράμμιση για την κίνηση των αθλητών, λειτουργεί εφαρμογές για κινητά που ενημερώνουν τους πολίτες για τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς και λοιπές χρηστικές πληροφορίες. Μάλιστα οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν παρουσιαστεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επιπλέον η διοργάνωση λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης και εγγραφών, αναπτύσσει δίκτυα και εφαρμόζει πρακτικές σύνθετες για τα δεδομένα των εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Φέτος βασική συνέργεια θα αποτελεί η διοργάνωση Συναυλίας του ανέκδοτου έργου του Μίκη Θεοδωράκη σε εκτέλεση του Στέφανου Κορκολή,

Από αυτές τις δράσεις ωφελήθηκε η ActionAid Hellas διότι αρκετά μεγάλο μέρος των εσόδων δόθηκε σε αυτή την οργάνωση και φέτος θα ωφεληθούν τοπικά Ιδρύματα κοινωφελούς έργου και οι συμμετέχοντες ΑμΕΑ.

Το «Lamia Νight & Run 2016» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στη Λαμία. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρεις αγώνες νυκτερινούς. Τον μεγάλο αγώνα 10 km, τον μικρό αγώνα 4,2 km και τον αγώνα για ΑμΕΑ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με χρονική διαφορά μερικών λεπτών κατά την εκκίνηση. Και λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών κάθε εκκίνηση θα γίνεται κατά ταξινομημένες ομάδες. Ο αριθμός συμμετοχής των αθλητών εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις δυο χιλιάδες.

 

Τελευταία Νέα