Παρελθόν το ρεκόρ της Τσουμελέκα, νέα κάτοχος η Ζαπουνίδου!

Gazzetta team
Παρελθόν το ρεκόρ της Τσουμελέκα, νέα κάτοχος η Ζαπουνίδου!

bet365

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου ήταν το πρόσωπο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ του 1ου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα.

Η βαδίστρια του Ίκαρου Αλμωπίας τερμάτισε στον αγώνα των 10χλμ εντός σταδίου, σε 42:55:82 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στην απόσταση, συντρίβοντας το προηγούμενο που κατείχε η Αθανασία Τσουμελέκα με 44:10:02 από τις 17 Απριλίου 2004 το όποιο είχε πετύχει στον Πύργο επίσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ.

Εκείνη τη χρονιά η Τσουμελέκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Για το αν είναι σε θέση να κάνει κάτι αντίστοιχο στο Ρίο η Ζαπουνίδου είπε στο gazzetta.gr:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Οι προετοιμασίες μου στη Νότιο Αφρική και την Πορτογαλία πήγαν πολύ καλά και αυτό βγαίνει στους αγώνες.

Περίμενα ότι θα έκανα πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί στην προπόνηση που έκανα στα Μέγαρα πρόσφατα ήμουν κοντά σε αυτούς τους χρόνους, οπότε στόχος ήταν να τους βελτιώσω στον συγκεκριμένο αγώνα και να επιβεβαιώσω την επίδοση. Επόμενος αγώνας τώρα, είναι αυτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρώμη σε δύο εβδομάδες».

 

Τελευταία Νέα