Αντικατάσταση ΜακΓκρέγκορ στη ρεβάνς με Ντίαζ!

Gazzetta team
Αντικατάσταση ΜακΓκρέγκορ στη ρεβάνς με Ντίαζ!

bet365

Τα... επικοινωνιακά τερτίπια του Κόνορ ΜακΓκρεγκορ τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, με τον πρόεδρο της UFC, Ντάνα Ουάιτ, να ανακοινώνει πως η πολυαναμενόμενη ρεβάνς με τον Ντάζ ματαιώνεται!

Ο Κόνορ ΜακΓρέγκορ μονοπωλεί σε καθημερινή βάση τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των μέσων, καθώς πριν από μερικές ημέρες, μέσω Twitter, ανακοίνωσε ξαφνικά πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, απόφαση που ανακάλεσε στη συνέχεια!

Η υπόθεση όπως φαίνεται έχει αρκετό παρασκήνιο, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο τα... καμώματα του Ιρλανδού, σε συνδυασμό και με την απουσία του από την συνέντευξη Τύπου που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (22/4), αλλά και την άρνησή του να παρευρεθεί στο Λας Βέγκας στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της αναμέτρησης, έφεραν την αντίδραση της ομοσπονδίας, με τον πρόσεδρο της UFC, Ντάνα Ουάιτ, να τονίζει πως ο ΜακΓκρέγορ θα αντικατασταθεί από την αναμέτρησή του με τον Ντίαζ.

Από την πλευρά του ο τωρινός πρωταθλητής του UFC 200, τόνισε πως δεν επιθυμεί να αντιμετωπίσει κάποιον άλλο αντίπαλο, πλην του Ιρλανδού.

«Βρίσκομαι εδώ για να αγωνιστώ με τον ΜακΓκρέγκορ. Δεν με ενδιαφέρει κανένας άλλος αντίπαλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον αν γνωρίζει που βρίσκεται ο ΜακΓκρέγκορ, ο Ουάιτ, απάντησε: «Νομίζω πως βρίσκεται κάπου στην Ισλανδία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας. Δεν νομίζω πως θα ήταν δίκαιο».

 

Τελευταία Νέα