Παυλίδης: «Ερχόμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Παυλίδης: «Ερχόμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Παυλίδης: «Ερχόμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του Final 4 Εuroleague που θα διεξαχθεί στο Σαμπαντέλ το Σάββατο (23/4) και την Κυριακή (24/4). Την εκδήλωση προλόγισαν οι εκπρόσωποι της Len και στη συνέχεια στο κεντρικό πάνελ κάθισαν οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

 

Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο προπονητής Χάρης Παυλίδης και η αρχηγός της ομάδας Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

 

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδη στο σχόλιο του ανέφερε τα εξής: «Όλες οι ομάδες έρχονται με τον ίδιο στόχο. Εμείς σαν Πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο ημιτελικός και έχει χαρακτήρα τελικού για εμάς. Έτσι το βλέπουμε αυτό το ματς και αν κερδίσουμε θα σκεφτούμε τον αντίπαλό μας την επόμενη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ισοδύναμες οι 4 ομάδες πλέον. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν οι περσινές διαφορές όπου ο Ολυμπιακός και η Σαμπαντέλ ήταν ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω. Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των Εθνικών ομάδων, γεγονός που επηρέασε τα σωματεία και τις προπονήσεις. Εμείς σαν ομάδα ξέχωρα από την Τετζαλίδου που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, οι υπόλοιπες αθλήτριες μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αν παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ πιθανό αυτό, να παρουσιαστούμε όπως περιμένω, με βάση αυτά που βλέπω στις προπονήσεις, αν και μας λείπει ο ρυθμός από την απουσία αγώνων το τελευταίων διάστημα. Αυτή είναι η μόνη μου ανησυχία, αν θα μπούμε κατευθείαν στον ρυθμό του αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να δώσει συνέχεια υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι».

 

Μανωλιουδάκη: «Με συγκέντρωση, ξανά στον τελικό»

Η αρχηγός της ομάδας μας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανέφερε με τη σειρά της: «Είναι ωραία που βρισκόμαστε εδώ. Η ομάδα μας είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και έχει έρεθει εδώ ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλες οι ομάδες που μετέχουν στα Final 4 έχουν ένα ποσοστό 25%  για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Αν είμαστε συγκεντρωμένες, ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή, θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα είμαστε ξανά στον τελικό».

Best of internet