Σαββατοκύριακο με Beach Tennis στο Ελληνικό!

Σαββατοκύριακο με Beach Tennis στο Ελληνικό!

Με αθλητές από 5 χώρες και συμμετοχές που ξεπερνούν τις 50 ανοίγει το Σάββατο (23/4) η αυλαία του διεθνούς τουρνουά Beach Tennis, στο Ελληνικό! 

Σαββατοκύριακο με Beach Tennis στο Ελληνικό!

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου θα δώσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους φιλάθλους του Λεκανοπεδίου να γνωρίζουν από κοντά ένα άθλημα που δεν είναι και ιδιαίτερα διαδεδομένο στην χώρα μας!

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τους 50 αθλητές, οι οποίοι εκτός από Έλληνες, προέρχονται από Κύπρο, Βουλγαρία, Ελβετία και Ιταλία.

Το τουρνουά πραγματοποιείται σε παιχνίδια δίπλων και σύστημα Knock out, με τους αγώνες να διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτίων (Ε.Ν.Ο.Α) στο Ελληνικό, με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α) καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF).

Ηείσοδος για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από τουρνουά του Beach Tennis είναι ελεύθερη. Οι αγώνες ξεκινούν Σάββατο πρωί και ολοκληρώνονται Κυριακή απόγευμα. 

Οι ενδιαφερόμενοι περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://filathlitikostennis.gr/athens-beach-tennis-tournament-itf-0-23-24-04-2016/

Best of internet