Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ

Gazzetta team
Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ

bet365

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην 23η συνεδρίαση του έλαβε μία σειρά αποφάσεων σχετικά με νέες χορηγίες και ενημέρωσε τα μέλη του για το προσεχές Κύπελλο ΕΗF.

-Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και ο Διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος ενημέρωσαν το Δ.Σ. για το περιεχόμενο των συσκέψεων στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη (7/3/2016) και αυτής των Γεν. Γραμματέων στην Κροατία (12-14/4/2016). Κύριο θέμα της ενημέρωσης ήταν αυτό που αφορούσε την διοργάνωση των προκριματικών (Α’ φάση) του EURO 2020 Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με την συμμετοχή 24 ομάδων.

Πρόθεση της EHF, όπως παρουσιάστηκε είναι η διεξαγωγή Α’ προκριματικής φάσης με στόχο την αύξηση του αριθμού συμμετεχόντων ομάδων στα προκριματικά από 38 σε 50 (με μίνιμουμ 44).
Η πρόταση της EHF για την Α’ προκριματική φάση είναι διεξαχθεί με αγώνες εντός-εκτός κατά την περίοδο Οκτώβριος- Νοέμβριος 2016 και Ιανουάριος 2017 ή εναλλακτικά με ένα τουρνουά των αναπτυσσόμενων χωρών τον Ιούνιο του 2017 με την μορφή του Τσάλεντζ Τρόφι.
Οι ομοσπονδίες και στις δύο συσκέψεις δήλωσαν πρόθυμες επί της αρχής να λάβουν μέρος σε αγώνες της Α’ φάσης, παράλληλα όμως επικράτησε σκεπτικισμός αναφορικά με τα κόστη, ειδικά στην περίπτωση που υπάρχουν αγώνες εντός και εκτός.
Η EHF ενημέρωσε ότι εντός των επομένων ημερών θα αποστείλει τα σχετικά έγγραφα δηλώσεων συμμετοχής στα οποία θα καλούνται οι ομοσπονδίες να επιλέξουν και με ποιο σύστημα αγώνων επιθυμούν να αγωνιστούν. Μετά την συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής και ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων, η EHF θα επανέλθει ανακοινώνοντας και τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εν λόγω αγώνων.

-Ανακοινώνεται η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Nanou Donuts House για την κάλυψη των αναγκών των Εθνικών ομάδων και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων με εμφιαλωμένα νερά σε ετήσια βάση, καθώς και η διάθεση των λοιπών προϊόντων της εταιρείας στις επίσημες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας.

-Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία GAP S.A., η οποία θα καλύψει τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων Ανδρών- Γυναικών κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων με βιταμίνες.

 

Τελευταία Νέα