Το «χειρουργείο» της Βουλιαγμένης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το «χειρουργείο» της Βουλιαγμένης

bet365

Δεν έχει προηγούμενο η «σφαγή» σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης που υπέστη η Βουλιαγμένη κόντρα στην διοργανώτρια Ματαρό, για το Len Trophy, με τις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου, να ομολογούν ότι δεν νιώθουν στεναχώρια για την απώλεια του τροπαίου μετά απ' όσα προηγήθηκαν.

Oι διαιτητές σε ρόλο «χειρουργών» φρόντισαν γρήγορα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο να θέσουν εκτός την αρχηγό Αντιγόνη Ρουμπέση, τη Βασιλική Διαμαντοπούλου και την Χριστίνα Κώτσια μοιράζοντας από τρεις αποβολές.

Στο στόχαστρο ήταν φυσικά οι Ιωάννα Χυδηριώτη και Ελένη Ξενάκη, οι οποίες φορτώθηκαν από δύο αποβολές, ώστε να τεθούν ουσιαστικά αμυντικά ανενεργές προκειμένου να αποφύγουν την οριστική αποβολή.

Πέρα από το προφανές που καταδεικνύουν τα στατιστικά, σύμφωνα με τα οποία η Βουλιαγμένη χρεώθηκε με 15 αποβολές όταν η αντίπαλος Ματαρό πήρε 10 υπάρχει και κάτι ακόμα.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ήταν ότι ενώ το livestreaming έπαιξε κανονικά στον ημιτελικό, αυτό δεν συνέβη και στον τελικό. Στη μελετημένη σφαγή μάρτυρες ήταν μόνο στην Ισπανία, όπου μεταδόθηκε κανονικά ο αγώνας!

Η Χριστίνα Τσουκαλά δήλωσε στο gazzetta.gr: «Δεν μπορώ να στεναχωρηθώ γι αυτόν τον χαμένο τελικό με αυτά που έγιναν», ενώ οι Τίνα Κοντογιάννη με δηλώσεις της στο waterpolonews, έκανε λόγο για κάλπικο τελικό: «Είναι κάλπικες αυτές οι νίκες και φαίνεται. Με τέτοιους τελικούς δεν πρέπει να στενοχωριέσαι. Πρέπει να ντρέπεται η άλλη ομάδα»

 

Τελευταία Νέα