Βλάχος: « Η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια»

Gazzetta team
Βλάχος: « Η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια»

bet365

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή και συνέτριψε με 10-4 την αήττητη στην έδρα της Πριμόριε, εξασφαλίζοντας την πρόκριση του στο Final - 6 του Champions League πόλο, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Θοδωρή Βλάχο, να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος.

«Ήταν η καλύτερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια του Ολυμπιακού και από πλευράς σημασίας αντιπάλου και κρισιμότητας αφού ήταν παιχνίδι πρόκρισης. Δεν μένουμε σε αυτό όμως. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε δρόμο πρόκρισης και πλέον έχουμε στο μυαλό μας δυο ακόμα νίκες για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να πάμε στον ημιτελικό. Αυτές οι νίκες και οι εμφανίσεις γεννούν όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις. Δημιουργούμε μόνοι μας τις προσδοκίες αυτές. Θα πρέπει μέχρι το τέλος παίκτες και τεχνικό τιμ να ανταπεξέλξουμε στις απαιτήσεις αυτές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει τις ομάδες να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή η ομάδα παίζει για τον κόσμο της και για την ιστορία του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Κροατία.

Από την πλευρά του, ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης, πρόσθεσε: «Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φυσικά η νίκη εδώ μέσα. Η Ριέκα είχε να χάσει 3 χρόνια στην έδρα της. Παίξαμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στην άμυνα και κρατήσαμε χαμηλά το σκορ. Τα γκολ ήρθαν στην επίθεση. Έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 6 αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι και να προκριθούμε σαν πρώτοι με δυο ακόμα νίκες στην έδρα μας».

 

Τελευταία Νέα