Στο Superkompat πριν τον Καρούσο ο Εξακουστίδης!

Στο Superkompat πριν τον Καρούσο ο Εξακουστίδης!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Σταύρος Εξακουστίδης έχει στα χέρια του την τρίτη πρόσκληση της καριέρας του για την κορυφαία διοργάνωση Superkompat.

Για τρίτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο Σταύρος Εξακουστίδης καλείται να αντιπροσωπεύσει την χώρα μας σε μια από τις καλύτερες διoργανώσεις Kickboxing, το Superkompat το οποίο θα γίνει στις 7/5 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή αναμένεται να είναι ο κορυφαίος Ρουμάνος Κρίστιαν Σπέτκου, ο οποίος μετρά από το 2010 14 επαγγελματικούς αγώνες, εκ των οποίων οι 12 συνοδεύτηκαν με νίκη και οι 4 ήταν με νοκ άουτ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία μεταξύ της πλευράς του αθλητή και των διοργανωτών και το deal δεν θα χαλάσει αν δεν αλλάξει κάτι από την πλευρά των Ρουμάνων.

Ο «Nirvana» προετοιμάζεται για την ρεβάνς που περιμένουν άπαντες με τον Καρούσο τον Ιούνιο στο «No Limits». Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη τον αναγκάζει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις του μιας και ο αγώνας που αναμένεται να δώσει είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Θυμίζουμε ότι ο Εξακουστίδης, στην πρώτη του εμφάνιση στο Superkompat το 2013 είχε νικήσει με νοκ άουτ τον τότε πρωταθλητή της χώρας, Ionut “Pitbull” Αtodiresei, προκαλώντας τον θαυμασμό των διοργανωτών ενώ στην ρεβάνς τους έναν χρόνο αργότερα ηττήθηκε στα σημεία.

 

Τελευταία Νέα