Χωρίς Πλεχ η ΑΕΚ-1η αγωνιστική των πλέι άουτ

Χωρίς Πλεχ η ΑΕΚ-1η αγωνιστική των πλέι άουτ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Χωρίς Πλεχ η ΑΕΚ-1η αγωνιστική των πλέι άουτ

bet365

Η μάχη της παραμονής στην Premier Handball ξεκινά με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ, χωρίς τον τερματοφύλακας της, Χάρι Πλεχ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ η ΧΑΝΘ να υποδέχεται την ΑΕΚ. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή και η «Ένωση» θέλει τους δύο πόντους για να μην μπει σε περιπέτειες.

Η παράδοση είναι υπέρ της ΧΑΝΘ, αφού νίκησε και στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας την ΑΕΚ, η οποία εκτός των άλλων δεν θα έχει στη διάθεση της τον βασικό τερματοφύλακα Χάρις Πλεχ, αφού είχε πρόβλημα με τη βίζα του.

«Για πρώτη φορά έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση να παίζουμε στα πλέι άουτ. Πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα και αγωνιστικότητα και να μπορέσουμε να τερματίσουμε πρώτοι στη β’ φάση. Δυστυχώς η εικόνα μας φέτος δείχνει ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Ελπίζω να είμαστε σε καλή ημέρα, να κερδίσουμε και να μην μπούμε σε περιπέτειες», σχολίασε ο περιφερειακός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης.

Μετά από εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να απαγορευθεί η μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Δυνατό ματς και στην Κυψέλη

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή θα διεξαχθεί στην Κυψέλη ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Φοίβο Συκεών. Οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν την καλή χρονιά που έκαναν στην κανονική διάρκεια, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία και του χρόνου.

«Όλα τα ματς είναι σημαντικά», σχολίασε ο Γιώργος Ζαραβίνας, ενώ ο Ευθύμης Πιπελίδης τεχνικός του Φοίβου επεσήμανε: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο Πανελλήνιος λόγω ενθουσιασμού και έδρας είναι ένα βήμα μπροστά.

Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε και να ελέγξουμε το ματς. Αν μέχρι το 45-50 είμαστε κοντά, πιστεύω στη συνέχεια θα έχουμε το προβάδισμα. Πάντως στην διαδικασία αυτή των πλέι άουτ μόνο ο Αερωπός έχει πλεονέκτημα, όλοι οι άλλοι αρχίζουμε από το μηδέν».

*Θυμίζουμε ότι με έγγραφο το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχέλαος Κατερίνης ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αποχωρεί από την Β΄ φάση της Handball Premier. Ως εκ τούτου ο αγώνας με τον Αερωπό Έδεσσας ματαιώνεται και η ομάδα της Κατερίνης υποβιβάζεται αυτομάτως στην Α2 Ανδρών. Η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβασθεί θα προκύψει από την διαδικασία των πλέι άουτ (5 αγωνιστικές)

Βαθμολογία Πλέι άουτ
7. Αερωπός Έδεσσας 10
8. ΑΕΚ 10 (+0,5)
9. Πανελλήνιος 9
10. Φοίβος Συκεών 8 (+0,5)
11. ΧΑΝΘ 6
12. Αρχέλαος Κατερίνης 0

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα