Στον Πόρο το 4ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Gazzetta team
Στον Πόρο το 4ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ε δόθηκε συνέντευξη τύπου του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών, του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου όπου ανακοινώθηκε η έναρξη του «4ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών» την 19η Μαΐου στο λιμάνι του Πόρου μέχρι και την 22α Μαΐου 2016.

Παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και προσωπικότητες του ναυτιλιακού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας θα συνυπάρξουν αρμονικά με παραδοσιακά σκάφη προς τέρψη του κοινού που θα επισκεφθεί το λιμάνι του Πόρου κατά την ανωτέρω περίοδο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έκθεση φωτογραφίας του Robert McCabe τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στον Πόρο στην γκαλερί Citronne την 23η Απριλίου με θέμα: «Αιγαιοπελαγίτικα καΐκια 1954-1964» η οποία θα παραμείνει ανοικτή και κατά τη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού. Συζητήθηκε επίσης έντονα το απαράδεκτο φαινόμενο της συνέχισης της καταστροφής των αλιευτικών παραδοσιακών ξύλινων σκαφών.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και εδόθησαν διευκρινίσεις σε πλείστα θέματα παραδοσιακής ναυπηγικής τέχνης και λιμενικών υποδομών. Δόθηκε ραντεβού στον Πόρο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ναυτική παράδοση, τη διασκέδαση και την Ποριώτικη φιλοξενία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα