Προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης του Καυτανζόγλειου

Προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης του Καυτανζόγλειου

Προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης του Καυτανζόγλειου

Eντός των προγραμματισμένων χρονοδιαγραμμάτων τα έργα στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα «Λιμνοπούλας» Ιωαννίνων και «Προσφυγικών» Πάτρας, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει:

«Υπεγράφησαν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή οι αποφάσεις που αφορούν στα έργα επισκευής του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου (ταρτάν βοηθητικού γηπέδου και δύο χλοοτάπητες) και συγκεκριμένα:

α. Ο ορισμός του κυρίου του έργου 
β. Η περίληψη της διακήρυξης και η έγκριση τεύχους διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου. 

Επίσης υπεγράφη η έγκριση της μελέτης του έργου για την ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου «Λιμνοπούλας» στο ΕΑΚ Ιωαννίνων. 

Όσον δε αφορά στο γήπεδο «Προσφυγικών» Πάτρας, έχει κληθεί επισήμως ο ανάδοχος του έργου να καταθέσει τα αναγκαία δικαιολογητικά για την υπογραφή της σύμβασης και να αρχίσουν οι εργασίες τα τέλη Μαΐου.

Ως εκ τούτου οι διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στις εν λόγω εγκαταστάσεις προχωρούν κανονικά, ώστε να δοθούν προς χρήση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των πολιτών της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων και της Πάτρας, εντός των προσεχών μηνών». 

Best of internet