Επέστρεψε δυνατός ο Φέντερερ (gTV)

Gazzetta team
Επέστρεψε δυνατός ο Φέντερερ (gTV)

bet365

Υστερα από απουσία 2.5 μηνών, ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε στα courts και νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον Γκιγέρμο Γκαρθία-Λόπεθ στον 1ο γύρο του Masters 1.000 του Μόντε Κάρλο.

Στον πρώτο του αγώνα μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Australian Open, ο 34χρονος δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Ισπανό, Νο38 στον κόσμο και πέρασε εύκολα στον επόμενο γύρο ύστερα από παιχνίδι διάρκειας 74 λεπτών. Μάλιστα, ο Νο3 θα μπορούσε να έχει κλείσει πιο γρήγορα το ματς αν ενώ σέρβιρε για το 6-2 στο δεύτερο σετ, δεν δεχόταν break από τον Γκαρθία-Λόπεθ. Ο Βασιλιάς θα παίξει ξανά την Πέμπτη (14/04) με έναν εκ των Μπαουτίστα/Σαρντί.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Αντι Μάρεϊ χρειάστηκε δύο ώρες για να επικρατήσει με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-3) του Γάλλου, Πιερ-Χιουζ Ερμπέ. Ο Σκωτσέζος στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Περ/Σόουζα. Επίσης στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, ο Φίλιπ Κολσράιμπερ επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Μπόρνα Τσόριτς και θα είναι ο αντίπαλος του Σταν Βαβρίνκα στους «32» της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα