Δεύτερη νίκη για Τζωρτζάκη σε δυο εβδομάδες!

Δεύτερη νίκη για Τζωρτζάκη σε δυο εβδομάδες!

Δεύτερη νίκη για Τζωρτζάκη σε δυο εβδομάδες!

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στον αγώνα κατηγορίας Εlite National, «La Gainsbarre» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πορτμπαΐλ, στη Νορμανδία βορειοδυτικά της Γαλλίας.

Ο Χανιώτης ποδηλάτης τα τελευταία 5 χρόνια ζει και αγωνίζεται στη Γαλλία προκειμένου να ζήσει το όνειρο του, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να κάνει ποδήλατο και να μετέχει σε αγώνες σε μία χώρα που λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα. 

Ο Τζωρτζάκης αγωνίζεται με τα χρώματα της Villeneuve Saint Germain Soissons Aisne, ομάδα πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας. 

Η νίκη του στην Νορμανδία είναι η δεύτερη σε δύο εβδομάδες, αφού είχε περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και στον αγώνα «Tour of Canton de St.Ciers», ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη Ακιτάν της Νοτιοδυτικής Γαλλίας. 

Στον τελευταίο αγώνα μετείχαν 160 αθλητές, ανάμεσα στους οποίους και αθλητές μίας επαγγελματικής ομάδας, της Auber 93.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη η δουλειά και η προπόνηση που έχω κάνει στη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας αποδίδει καρπούς. Διανύω μια περίοδο με καλή σωματική και πνευματική κατάσταση και προσπαθώ να κερδίσω όσο πιο πολλούς αγώνες μπορώ», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Τζωρτζάκης, ο οποίος δυστυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς δεν διεκδικήσαμε περισσότερες από μία θέσεις για το αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου. 

Ο λόγος είναι ότι οι εθνικές ομάδες έλαβαν μέρος μόλις σε δύο αγώνες ως εθνική ομάδα το 2015, επομένως ήταν αδύνατον να μαζέψουν αρκετούς βαθμούς, ώστε να εξασφαλιστεί και δεύτερη θέση...

Best of internet